Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika
Povratak na članak

Cruyff: Ovaj nizozemski nogomet šteti očima

Igru nizozemske reprezentacije nazvao je sramotnom, uputivši oštre kritike nakon dvoboja s Turskom (1:1) u kvalifikacijama za EP.

Komentari 2

DA
Djeca_Arbata
01:35 01.04.2015.

Johan Crujff je legenda svih legendi...mali Messi se pred njime može sakriti i pokriti sa dekom da ga ovaj ne vidi...jednako kao i sa Franzom Beckenbauerom i Paulom Breitnerom...ti tipovi su igrali nogomet i imali su ga u malom prstu jednako kao što su Lennon i McCartney imali glazbu...dakle ako Crujff govori da nešto ne valja onda je to tako...jednako kako je Niko Kovač rekao da igra Hrvatske protiv Norveške je bila loša...a sada ako mlađe generacije ne znaju kako je igrao Paul Breitner...taj je sam vrijedio i za Iniestu i Xhavija i Rakitića zajedno...ovo ozbiljno pišem...

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:57 01.04.2015.

Mada mi je Nizozemska druga najdraža reprezentacija i volim njihov nogomet, stvarno mi nije jasno zašto ovaj svakom loncu mora biti poklopac. I neupućena baba vidi da ne igraju bajno, ali ovakve izjave i članci od 3 i pol reda stvarno nema smisla prenositi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.