Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hobotnica Joe

Pogledajte kako je Joe Hart oduševio svijet!

Joe Hart
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.03.2015.
u 10:12

- Najbitnije je da smo prošli dalje. A mislim i da smo igrali dobro, ali Hart je obranio baš sve što je mogao.

Barcelona je sinoć pobijedila Manchester City sa 1:0, a moglo je to biti i puno uvjerljivije da gosti na golu nisu imali raspoloženog Joea Harta. Vratar se jučer 'pretvorio' u pravu hobotnicu, skidao je zicere Messiju i društvo te, kako su pisali engleski mediji, spasio City od katastrofe.

- Još jednom smo odigrali pravu momčadsku utakmicu i trebali smo zabiti još više golova, ali Hart je bio fantastičan. Baš smo na klupi komentirali kako brani sjajno, rekao je Ivan Rakitić nakon susreta, a nadovezao se Lionel Messi:

- Najbitnije je da smo prošli dalje. A mislim i da smo igrali dobro, ali Hart je obranio baš sve što je mogao.

Bila je to zasigurno jedna od najboljih vratarskih prezentacija u posljednje vrijeme, a na YouTubeu pojavila se snimka s njegovim obranama. Pogledajte kako je oduševio svijet!

>>Messi ljutit na novinare: A bio sam vam katastrofalan...

>>Evo što je Rakitić rekao nakon što je srušio Manchester City!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije