Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golman Olympiakosa:

'Dinamo je stvarno dobra momčad, a oduševio me Machado!'

Roberto Jimenez
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
04.03.2016.
u 17:25

U Grčkoj su neredi uobičajeni. PAOK-ovi su navijači počeli bacati razne predmete, u takvim trenucima prvo se pokušate sakriti, no postoji mogućnost da vas pogodi nekakav kamen u...

Grčki nogomet posljednjih je dana pod dojmom utakmice PAOK-a i Olympiakosa. Bilo je tu svega, velikih tenzija, čudnih sudačkih odluka, a na kraju je taj dvoboj i – prekinut. Domaći su navijači nezadovoljni sudačkim odlukama napravili veliku bakljadu, zasuli travnjak raznim predmetima, pa nastavak dvoboja nije bio moguć...

– Nažalost, ovdje su uobičajene ovakve stvari. Bila je to baš dobra utakmica. PAOK je odlično krenuo, poveli, mi smo se uspjeli vratiti. Bilo je puno tenzija, osjetio se respekt između obje momčadi. A onda se dogodila ta situacija iz 84. minute u kojoj su oni tražili kazneni udarac. Sudac ga nije dosudio, pa su njihovi navijači poludjeli. Počeli bacati razne predmete na travnjak, nešto što smo vidjeli već toliko puta – kazao je u razgovoru za Goal vratar Olympiakosa Roberto Jimenez, pa nastavio:

– U takvim trenucima prvo se pokušate sakriti jer su igrači obično zaštićeni u tim situacijama. No, uvijek postoji mogućnost da vas pogodi nekakav kamen u glavu. I nije ugodna situacija. Često u takvim situacijama samo želite pobjeći u svlačionicu, pa neka se ljudi vani tuku.

Je li vam se lako naviknuti na takav "grčki pakao"?

– Često kažem ljudima kako se najteže naviknuti na takve stvari, ali vrlo brzo u Grčkoj prihvatite to kao normalnu pojavu.

Ove ste sezone dva puta igrali s Dinamom u Ligi prvaka? Jeste li bili impresionirani kojim igračem Dinama?

– Sviđa mi se ta momčad. Obje su utakmice bile pune intenziteta, Dinamo se pokazao odličnom momčadi. I bilo je jasno da su se s pravom nadali trećem mjestu i nastavku europskog natjecanja u Europskoj ligi. Igrao sam u karijeri s Machadom, ali on nikada nije bio važan igrač za Olympiakos. Ostao sam iznenađen koliko se u tako kratkom vremenu nametnuo u Dinamu, kako je postao lider Dinama – rekao je Jimenez.

Cijeli razgovor s vratarom Olympiakosa pročitajte na portalu Goal.com.

>>Tudor bijesan nakon nereda: Olympiakosu sude kao i Dinamu u Hrvatskoj

Komentara 1

KR
kristijan1979
18:43 04.03.2016.

Blitvar tudor nepodojen. Kaj te dinamo napada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije