Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I domaći mu pljeskali
Povratak na članak

Jeste li ovo ikad vidjeli? Igrač Toronta kopačkom zabio golčinu

Lopta je otišla u jednu stranu, vratar ju je uhvatio, ali je na drugu stranu odletjela kopačka i ušla u gol. Bio je to potez koji je i domaću publiku natjerao na pljesak...

Komentari 9

SL
SlaTor
20:35 18.08.2014.

MLS je vec sad bolja liga od mnogih Europskih. Ako nastave ovim tempom definitvno ce biti jedna od najboljih.

VL
IM
imotadin
21:22 18.08.2014.

Ajmoooo Toronto FC! Jesmo izgubili od Kansas City-a (zasluzeno! ) ali kad se vrati Jermain Defoe, onda ponovo padaju glovi. I jos kako samo Hrvati tamo navijaju! Ajmeeee! Pa mi smo i donijeli nogomet medju ove "divljake". Toronto Metros Croatia,atia, jedini etnicki nogometni klub u nekadasnjoj profesionalnoj sjeverno-americkoj ligi, bila je i prvakom sedamdesetih godina prosloga stoljeca. Mi Hrvati, mi junaci! Dakle, navijamo u Torontu kao na hajdukovim veleutakmicama. Isto tako u Portlandu, Seattle itd. Vise volim MLS, nego EPL. Ovdje Amerikanci i Kanadjani jos uce nogometu, jos je to za njih novotarija. Medjutim, stadioni su vrlo dobro posjeceni, a poneki gradovi (Portland, Seattle, Salt Lake City, Kansas City, Toronto, Vancouver.... ) biljeze nevidjenu privrzenost svojim momcadima. Na utakmice idu svi narastaji, a puno je tu i obitelji sa djecom, a puno je i zena. Na zalost, to se ne moze reci za Hrvatsku danas. Split je izuzetak, a Zagreb tuga i zalost. Ukratko, ajmo Hrvatska... Ajmo Toronto FC!

VL
ZI
zico
21:59 18.08.2014.

imotadin .... bože dragi šta je tebi u glavi

VL
MI
mirsaanjac
20:09 18.08.2014.

MLS ce unutar 10 godina biti naj jaca liga svijeta.

VL
IM
imotadin
22:33 18.08.2014.

Jos neke cinjenice : MLS je vec sada nadmasio hokej i bejzbol po posjecenosti u Sjevernoj Americi. Djeca se aktivno vise bave nogometom nego bilo kojim drugim sportom. Jedno je americki "eggball" (football) daleko ispred, ali u slijedecih 20-tak godinaa vjerujem da ce i taj sport izgubiti svoj primat kada mladji narastaji, kroz nogometne akademije i sve veci kapital povezan sa MLS, postanu rasadnicima novih nogometnih pustolovina u svojoj zemlji. Americkim konzervativcima ovi trendovi jako puno smetaju. Ann Coulter je tako nedavno izjavila (ojadjena iz zavisti zbog sve vece popularnosti nogometa u USA) da je nogomet zapravo strano tijelo koje unistava moralno tkivo Amerike. Da, tresu im se gace od straha, a i jos ce vise, kao i Rimskome Carstvu kojeg je pokorila nova religija - krscanstvo. Dok stari dinosaurusi, pretezno konzervativna celjad, jos uvijek ostaju privrzeni domoroidnim sportovima u Americi, mladji narastaji se sve vise okrecu nogometu, a da o imigrantima (Latinos) i ne govorim.

VL
QU
queta
00:13 19.08.2014.

Kakav nepismen naslov

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:56 18.08.2014.

Nebuju nigdar najbolja liga svijeta iz jednostavnog razloga kaj su ispred američki nogomet, hokej, košarka, bejzbol....pa tek onda bi negdje mogel upast nogomet !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.