Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedio Murraya

Jeste li ga ikad vidjeli ovakvog? Pogledajte kako Čilić slavi prvi Masters

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.08.2016.
u 01:03

Hrvatski tenisač odigrao je sjajno i sasvim zasluženo za sat i 36 minuta igre svladao igrača koji je imao 22 uzastopne pobjede i koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Riju

Marin Čilić u finalu turnira u Cincinnatiju pobijedio je Andyja Murraya sa 6:4, 7:5 i osvojio svoj prvi turnir iz serije Masters 1000. 

Hrvatski tenisač odigrao je sjajno i sasvim zasluženo za sat i 36 minuta igre svladao igrača koji je imao 22 uzastopne pobjede i koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Riju. Postao je tako prvi tenisač nakon Ivana Ljubičića 2010. godine koji je osvojio Masters turnira.

Stoga ne treba čuditi da je naslov burno proslavio, ali poznavajući inače mirnog Marina, nameće se pitanje jeste li ga ikad vidjeli ovako emotivnog? Možda čak ni osvajanje US Opena nije ovako slavio...

Komentara 7

MA
matildica
15:00 22.08.2016.

a što sa ovim čilićem u brazilu mu baš i nije išlo valda zbog izostanka bogate nagrade

HH
helgin@hogar
09:07 22.08.2016.

rezultat suradnje s ivanisevicem, naucenih par grimasa i saltaj! ali onaj komentator na sk1 ubija sa komentarima jace od dusanovica, ono je za ispiranje usiju poslije prijenosa!

KU
kupatilo
11:47 22.08.2016.

cemu ga skavit kadce vec sutra zasr.. a isim toga igra za svoj dzep ne hrvatsku.Na olimpijadi je totalno zakazo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije