Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVERTON DOBIO UNITED
Povratak na članak

Jelavić propustio veliku priliku, a Arsenal nakon toga Hullu utrpao tri gola

'Topnici' su kao gosti sa 3:0 slavili kod Hull Cityja, međutim tko zna kako bi završilo da u 15. minuti odličan udarac Nikice Jelavića sjajno nije obranio Wojciech Szczesny.

Komentari 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:53 21.04.2014.

gledao sam tekmu i osim što je zapucao priliku, nakon njegove greške , izgubljene lopte i izležavanja po travi, primili su dugi gol.... Ukratko - katastrofa je i neznam zbog čega se njega smatra reprezentativnim igračem ? Kojim kriterijem jeje on bolji od Benka, Čopa ili Rebića ? A budimo realni, ni Eduardo nije ništa puno bolji....

VL
MA
manjabegic
22:56 20.04.2014.

Los los jelavic.... Drag mi igrac, al ove godine nije pokaza nista vrijedno brazila... mozda kao 19 igrac

VL
Avatar Topgen
Topgen
14:54 21.04.2014.

Nije Jelavic propustio priliku , nego je golman fantasticno obranio.

VL
PL
@ploto@
10:07 21.04.2014.

Jelavić je potpuno nestao kao golgeter i ne treba ga voditi u Brazil jer je neefikasan.Tamo treba igrač koji može zabijati,a takvih hvala bogu imamo.On se vjerovatno nada,no i njemu je jasno da svojim igrama to baš ničim nije zaslužio.

VL
Avatar Topgen
Topgen
14:57 21.04.2014.

Svaki strijelac ima svoje periode kad nista ne ulazi a i kad lopta sama ulazi u gol. Nikica je u toj negativnoj spirali i to se moze u svakom momentu promijeniti. To treneri znaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.