Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetki primjerak
Povratak na članak

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta spiskao sav novac?! Prodaje i svoju 'bebu'

Mayweather je u karijeri zaradio više do 500 milijuna dolara pa se mnogi pitaju je li moguće spiskati taj novac? Da, moguće je. Pitajte Mikea Tysona...

Komentari 3

Avatar toxic alien
toxic alien
13:37 29.03.2017.

Ako svaki put kad podjes kupiti kruh i mlijeko, navratis i u draguljarnicu i spiskas 200-300 tisuca dolara na svoje drage, onda je to i te kako moguce.

VL
Avatar UHROAP
UHROAP
15:27 29.03.2017.

proradili bolesni apetiti.. hocu pilu koja postoji u samo dva primjerka.. ljudska pohlepa! dosta je on i donirao.. koliko sam mogao procitati. mozda covjek prodaje pa si kupuje rimca :) brine se i o okolisu :D

VL
IL
ilijan
13:14 29.03.2017.

Baš je car!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.