Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matjaž kek:
Povratak na članak

'Jedan lijepi niz, sve je to OK, ali...'

Drago mi je što je na igralištu sve bilo korektno, a utakmica prava reklama za HNL, rekao je trener Rijeke.

Komentari 6

MA
magnum2013
11:29 28.07.2014.

Koliko god zlobnici pričali kako je Rijeka Dinamo 3 ili neznam već koji, Keku kapa dolje. Vidi se da rad i struka idu prema gore, a kmečavci nazaduju. Bravo Rijeka!

VL
CR
crocro
12:47 28.07.2014.

Matjaž Kek-novi trener Dinama, to mi jako dobro zvuči. No, kada malo bolje razmislim, bolje da i nije, jer mjesto za trenera je samo jedno a na Dinamovoj klupi ima više trenera koji donose odluke. Zato bi s Kekom bio promašaj. I drago mi je da se drži Rijeke i suvereno vlada situacijom što u Dinamu ne bi bilo moguće. Dakle, za Dinamo bi bio odličan trener, ali ne bi bio suveren. Jedino bi bio odgovoran. A u Rijeci je i jedno i drugo, zato želim sreću Rijeci s dobrim trenerom.

VL
PI
pila47
11:44 28.07.2014.

Sada bude Hajduku opet kriv Dinamo kaj su zgubili

VL
MA
maxiking
12:11 28.07.2014.

dinamovac sam,ali sam sretan zbog rijeke i ljudi koji vode klub jer je dinamo dobio konacno konkurenciju za naslov.nadam se da će hajduk uspjet biti bar četvrti .bit će teško ali możda uspiju

VL
ZI
zinedine
13:26 28.07.2014.

I ja sam Dinamovac, ali drago mi je da Rijeka ovako napreduje. Imaju odličnog trenera i odlične igrače. Kupuju pametno i rade dugoročno. Posebno mi je drago da briljira Kramarić, da su odlični Tomečak, Krstanović i Brezovec, sve redom bivši Dinamovi igrači. Žao mi je da ne igraju u Dinamu, ali tako je Dinamova "struka" procijenila ili je tako Veliki Gazda odredio budući su (Krama i Tomečak) odbili biti njegovi puleni. Prije koji mjesec je Damir Krznar u emisiji Sport nedjeljom na Z1 izjavio da Krama i Tomečak nisu kapacitet za Dinamo. Pa Krama je izmislio nogomet za Čopa i sve Dinamove napadače, a Tomečak je meni osobno puno bolji igrač od Pinta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.