Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora na operaciju

Je li ovo kraj švedskog majstora? Evo kolika stanka očekuje Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.04.2017.
u 11:22

"Nemam dobar osjećaj, htio bih biti optimističan, ali nisam", rekao je Mourinho.

Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (35) pauzirat će najmanje sedam mjeseci nakon što je u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige protiv Anderlechta teško ozlijedio koljeno.

Ibrahimović se ozlijedio u 90. minuti utakmice, kada je nezgodno doskočio nakon duela s obrambenim igračem belgijskog sastava.

Jose Mourinho je nakon utakmice izjavio kako su prve prognoze negativne i kako nije optimističan.

"Nemam dobar osjećaj, htio bih biti optimističan, ali nisam", rekao je Mourinho.

Nažalost, crne slutnje pokazale su se točnim. Ibrahimoviću je po svemu sudeći puknuo prednji križni ligament zbog čega mora na operaciju koljena i prema prvim prognozama neće se vratiti na travnjak do siječnja 2018. godine.

Ozljeda je došla u loše vrijeme i za Manchester United i za Ibrahimovića. Mourinho je ostao bez najboljeg igrača u završnici sezone kada United lovi mjesto u Ligi prvaka, ali i titulu pobjednika Europske lige, dok je nakon ove ozljede nejasna Ibrina budućnost.

Dio stručnjaka smatra kako bi ovo mogao biti kraj njegove karijere.

Ibrahimović je ove sezone zabio 28 golova u svim natjecanjima, a na koncu sezone ističe mu ugovor. 'Crveni vragovi' su mu nedavno ponudili produženje ugovora za 12 mjeseci, a imao je i niz sjajnih ponuda iz Kine i SAD.

>>Ibrahimović odbio Mourinha i napušta United! Evo gdje će nastaviti karijeru

Komentara 5

DU
Deleted user
14:51 22.04.2017.

Ibra je celik. Ako odluci da se vrati nogometu uspjet ce bez obzira na godine. Pjaca je 15 godina mladji i trebao bi imati kraci termin oporavka. Ibra je celik.

DV
dvauosam
17:15 22.04.2017.

nije on šveđanin on je običan bosanac

Avatar poljicanin
poljicanin
16:07 22.04.2017.

A koji je to švedski majstor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije