Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA DINAMA

'Jarni nije ispao prepametan, neću ga podcjenjivati. Navijao bih za Panathinaikos protiv Hajduka'

Zagreb: Okupljanje generacije 1982. u čiju je čast Večernji opet izdao 'Plavu devetku'
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
21.02.2024.
u 17:31

Predvodnik liste Dinamovo proljeće osvrnuo se na Jarnijevu izjavu da će navijati za Betis protiv Dinama u osmini finala Konferencijske lige.

Legenda Dinama Velimir Zajec gostovao je u radijskoj emisiji HR2 'Homo sapiens' kod Željke Ogreste. Na pitanje voditeljice kako komentira izjavu bivšeg vatrenog Roberta Jarnija da će navijati za Betis u europskoj utakmici protiv Dinama, kandidat za predsjednika Dinama obrazložio je svoje mišljenje.

GALERIJA Marijan Budimir naslijedio Roberta Jarnija

Zagreb: Okupljanje generacije 1982. u čiju je čast Večernji opet izdao 'Plavu devetku'
1/4

- Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati, jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao sa Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je - poručio je Zajec.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Jarni je nakon nespretne izjave smijenjen na mjestu izbornik kadetske reprezentacije Hrvatske, a na njegovo mjesto došao je Marijan Budimir, bivši trener juniora Hajduka. 

Komentara 17

Avatar Hazl113
Hazl113
18:26 21.02.2024.

Pa jasno da bi navijao za Panateikanikos protiv Hajduka isto što bi i Modrić navijao za Raal protiv Dinama ili Hajduka. To je normalno, ali nije normalno da to kaže izbornik reprezentacija pa bila to i U-17

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
19:12 21.02.2024.

Kad si izbornik možeš misliti što hoćeš, ali ako si pametan reći ćeš ono što će tvoju ekipu držati na okupu.

PB
pb1520
18:25 21.02.2024.

Da si pametan, rekao bi da ne bi ni za koga navijao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije