Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAJTE U IGRAMA
Povratak na članak

Janica: Svi znamo da smo mi Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta

– Budimo realni, nikome od nas u životu nije svaki dan uspješan, zato ne očekujte uvijek od svih ostalih samo ono najbolje. Naravno, mi ćemo se potruditi da rezultata bude, ali ako ih i ne bude, uživajte u olimpijskim igrama – napisala je Janica na blogu.

Komentari 9

PA
pagora23
14:56 12.02.2014.

Ostavite obitelj Kostelić na miru dežurni dušebrižnici jer sve što imaju sami su napravili.

VL
TO
tonchica*
14:58 12.02.2014.

Baš si super ispala na ovoj fotki Janice, sve ljepša i ljepša! Dobra duša Hrvatske i hrvatskog sporta. Sve najbolje tebi i bratu ti! Nadajmo se da će naše zakačiti i koja medalja! :)

VL
Avatar Euro2012
Euro2012
15:29 12.02.2014.

Janica tvrdi da su Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta i radi toga je 2414 svetska bodova Tina Maze iz prošle sezone i današnja zlatna medalja na balkanu primljena kao dokaz da je ona najbolja skijašica u povijesti skijanja.

VL
HA
hajduk1966
18:49 12.02.2014.

Mislim da treba svakako Ante Kostelic biti direktor a Pavlek lagano noga u dupe pa njegov sprinter se javno na televiziji hvali 59-60 mjestom ne znam tocno ne vidim zasto je isao osim da se provede sa drzavnih jasala. Tocnijeije s mladim nije radjeno dovoljno tako kad Ivica prekine cekat cemo da se odnekud pojave novi Kostelici koji rade i polomljeni a ne ovi manekeni BRAVO ZA Kostelice

VL
Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
14:49 12.02.2014.

Da, ali nas ostale država ne financira milijunima kao vas. A oni koji rade, itekako zarade svoj novac, za razliku od vas.

VL
CH
chemica
15:02 12.02.2014.

Nakarada od zimskih olimpijskih igara u sredozemnoj klimi. Čak ni po noći temperature ne padaju ispod nule. Snijeg pak dovoze s obližnjih planina. Evo, to je sve što me zanimalo o ovoj farsi. Para vrti gdje burgija neće. Sportaši i medalje su tu sasvim nebitni. U funkciji podizanja ugleda Putinove države i njega samoga, ali na prilično naivan način. Ko Bandićevo "skijalište" na Sljemenu. Onaj tko imalo drži do sebe u tome ne sudjeluje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.