Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ROME:
Povratak na članak

Ja sam jedini krivac za poraz, postavio sam krivu taktiku

- Moramo prihvatiti ovaj poraz. Podići ćemo glavu i nastaviti dalje. Dobra vijest za nas je remi Manchester Cityja - rekao je Garcia.

Komentari 2

Avatar Bakunin
Bakunin
15:18 22.10.2014.

karlovčanin..........naravno kad Bayern ima protivnika kao Romu a naročito trenera koji izgleda nikad nije vidio kako igra Bayern onda to završio kao što smo sinoć vidjeli!Sad iz togazakjlučiti kao je Bayern moćan malo je brzopleto jer bi se prije reklo da su nabasali na naivnog protivnika!Bayern se može lako držatiu šahu akio igraš presing i zatvoriš prostore!Oni nemaju osimRobbena i Neuera nijednog igrača svjetske klase ..sve su to dobro uigrane i fizički spremne zantlije..sve ostalo je veličanje protivnika!U konačnici vidjeli smo i Njemačku protiv Škota i Irske kako završi kad se protivnik mudro postavi!

VL
Avatar Bakunin
Bakunin
15:21 22.10.2014.

Posve sam još zaboravio nadodati da sam do sinoć bio uvjeren da u ozbiljnom nogometu nema goreg golmana od Pletikose..Bogu hvala golman Rome me uvjerio da ima još daleko gorih!To nije golman nego balvan na golu!Sramta od golmana ..primio je najmanje 4 obranjiva gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.