Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - MAKABI (20.30)
Povratak na članak

Izraelci nisu bahati, znaju što ih čeka na punom Poljudu

– Makabi ima nedostataka. Pustite Hajdukovu utakmicu s Rijekom, europski mečevi su sasvim drukčiji. U njima je bitno pogreške svesti na najmanju moguću mjeru. Da ne dužim, Hajduk ima aktivan rezultat, sposoban je izbaciti Makabi – kaže Poklepović.

Komentari 7

DU
Deleted user
16:54 25.08.2016.

Ajmooooo Hajduče za Hrvatsku za Dalmaciju za Split.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
16:02 25.08.2016.

vec dugo taj puni poljud nije neki plus za hajduk ( ako je ikad i bio ) - mislim dobro je da se s necim bodre, ali dovljno se sjetit nedavno dinama i nakon toga rijeke - 8 lakih komada pred "punim poljudom"…cak mi se cini da taj pritisak tribina vise steti igracima hajduka nego kvalitetnijim protivnicima - problem hajduka je sto pokusava igrat napadacki (makar protiv izraelaca u prvom nije presal centar) a obrana je suplja, u vezi nema kvalitetu i na kraju to zavrsi ko natjeravanje u kojem mu protivnici napune mrezu - danas treba odigrat puno pametnije, "sakrit" mane i ne podlec euforiji na tribinama pa si umislit da su barcelona i krenut na sve ili nista, nego strpljivo i defanzivnije i na kontre - jedan gol vodi u europa ligu ( bez primljenog ), to se moze…makabi je kvalitetnija ekipa, ali ne tolko da ih se ne moze iskontrirat i iskoristit njihove geske kojih ce sigurno bit…ajmo bili, puno srece veceras!!!!

VL
CA
Catalonia
15:55 25.08.2016.

Ozrene Oggy Maršiću totalno si subjektivan i navijački pišeš... Do jučer si sipao drvlje i kamenje a sad te već euforija pere-a najgori si i najjneobjektivnije piskaralo!!! A večeras kad fasujete porciju opet ćeš se presaltat na pljuvanje!!! Bolje da si zahvalio Mamiću na milionu kuna koje vam je donio Dinamo po kojem toliko njaš-ke... Ta milja vam produžuje život i daje vam da možete isplatit plaću radnoj zajednici.....

VL
PR
PraviPlavi
16:23 25.08.2016.

hajduk bi trebao puno vise od onoga sto pokazuje. zelim mu kao i svim hr klubovima uspjeh. samo bi volio da se otarasi parazita koji su se ovih godina skrivali gurajuci mamica na prvu liniju novinarske gluposti.

VL
MA
@Marsijanac
18:07 25.08.2016.

Naprid bili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
CU
cungalunga
15:15 25.08.2016.

Ajmo Hajduče, svi znamo da možeš. Neka ovo samo početak bude, želimo u budućnosti 2 Hrvatska kluba u Ligi prvaka - i to po mogućnosti u istoj skupini! Zamislite to ljudi moj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.