Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI PRVAK
Povratak na članak

Neočekivana odluka: Nico Rosberg povukao se iz formule 1!

– Popeo sam se na vrh planine tako da je ovo dobra odluka – poručio je Rosberg preko društvenih mreža.

Komentari 9

IS
istokdole
15:08 02.12.2016.

Divim se onima koji odu na vrhuncu, kao sampioni

VL
Avatar Admiral
Admiral
15:09 02.12.2016.

Pametno,novaca ima više nego mu je potrebno,pamtit će se kao prvak i zašto da završi negdje na ogradi....

VL
Avatar babas
babas
15:22 02.12.2016.

Vratiti će se opet za koju godinu kad stigne ponuda koja se ne odbija. Ima tek 31 godinu.

VL
ST
stomiovotreba
15:44 02.12.2016.

Bravo!

VL
DO
domazl
15:32 02.12.2016.

Ovako se ponašaju veliki. Živ, zdrav, na vrhuncu. Ne dozvoliti si biti vreća za nabijanje. Bravo!

VL
Avatar kravata
kravata
19:44 02.12.2016.

Pravi sportas daje sansu ako ne boljima ali barem istima kao sto je on da budu sretni. Za razliku od Stefi graf se uplakala kada je nakon 9 godina izgubila prvo mjesto tenisa.

VL
KE
kentie
13:47 12.12.2016.

Glede povlačenja Nice iz F1 pojavila se nova priča da nije htio biti poput Jacoques Villenuevea??!!! Djelomično da, djelomično ne. Naime, zaboravlja se da je Nico u mercedesu F1 od samog početka velikog come backa srebrnih strijela u cirkus F1. Naime nakon velike tragedije u Dijonu 1955. i smrtne pogibije više od 80 ljudi, kad je mercedes kao ognjena buktinja kosio sve živo i mrtvo, veliki moguli mercedesa su odlučili svoje bolide povući na neodređeno. Pa je recimo veliki Fangio preko noći ostao bez bolida, jel da. No, nikad ne reci nikad. i tako je 2010. počela nova odiseja srebrnih strijela u F1 i Nico je zajedno sa Schumijem uporno i mrkotrpno razvijao mercedes do sadašnje dominacije i supremacije. Nakon povlačenja Schumija, logički je očekivao da bude "promoviran" u pilota broj 1 u mergjanu. Med toa sljetil je ko ptica grabljivica Hamilton i postao broj 1. Elem dakle unatoč i usporkos svemu, Nico je ostao br. 2, prva uvreda. Druga uvreda, sitne začkoljice i kerefeke koje su Lousiu omogućile dvije uzastopne titule svj. prvaka. I treća začkoljica, namjerno bremzanje vlakića u Abu Dhabiju, samo zato da Vettel i četvrti iz REd Bulla pređu Nicu i ovaj padne ispod trećeg mjesta, zadnja i najveća uvreda. Uostalom, prošle godine kad je Hamilton u izravnom dvoboju za prvo mjesto porazio Nicu, Nico mu je kao pravi gospodin čestitao na tituli. A moje pitanjce, jel Hamilton isto tako postupio prema Nici ove godine? Nisam baš siguran-prema tome, dabome. Zato se i Nico kao pravi gentleman i gospodin tiho povukao u mirovinu, na neizmjernu radost svoje male obitelji...i ja mu skidam kapu do poda i moj duboki naklon.

VL
KE
kentie
13:54 12.12.2016.

Olujni djelomično si u pravu glede Schumija. Naime, Schumi je imao velike probleme sa vratom nakon pada s motocikla KTM u utrci; s druge pak strane, mercedes se pozivajući Schumija da im se 2010. godine pridruži, htio na neki način "ispričati" za veliki gaf 1992. godine, kad su se bez vidljivog razloga iznenadno povukli iz F1, ostavljajući na "suhom", i Schumija, Frentzena i Heidfelda kao test vozača.

VL
Avatar Olujni
Olujni
15:55 02.12.2016.

Iako mi je jako žao ovo je pravi potez, treba uživati i u životu! Samo da se za par godina opet ne vrati, ne osramoti se i uprska sve dobro što je do sada napravio, onako kako se Michael osramotio!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.