Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamerun

Izbornik Clemente ministru objašnjavao razloge slabe igre

'Cameroon\'s striker Samuel Eto\'o celebrates after scoring  during their Group E first round 2010 World Cup football match on June 19, 2010 at Loftus Verfeld stadium in Tshwane/Pretoria. NO PUSH TO M
'THOMAS COEX'
19.10.2010.
u 19:10

Izbornik kamerunske nogometne reprezentacije Javier Clemente predvodio je stručni stožer na sastanku s kamerunskim ministrom za sport.

Slaba igra i remi protiv Konga (1:1), s kojim su prepustili vodeće mjesto u skupini reprezentaciji Senegala, bila su glavna tema sastanka koji je sazvao ministar.

Kameruncima smeta što Clemente živi u Španjolskoj te misle da se s momčadi ne bavi dovoljno. On je Kamerun preuzeo u kolovozu nakon SP-a, a zamijenio je Francuza Paula Le Guena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije