Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Pinto:
Povratak na članak

Kako je lijepo kad publika vrišti zbog svake lopte, e to je pravi Dinamo

'Lako je igrati kad je ovako, to treba svakom sportašu. Nadam se da će i dalje biti ovako.'

Komentari 8

IS
istina00
14:48 18.05.2015.

u subotu se vidjelo da dinamo ima publiku, da ima navijače i ako huligani ostanu van tribina, a mediji prestanu blatiti dinamo i napisima u novinama opstruirati povratak navijača, gledatelja će na dinamovim utakmicama biti sve više i više. naravno da i cijene karata trebaju biti pristupačne jer ljudi teško žive, a dolazak na stadion nije samo cijena ulaznice već i prijevoz + nešto pojesti i popiti na tribinama. no, pohvala PR Dinama na odlično odrađenom marketingu za ovu subotu, samo tako nastavite :-))

VL
LI
Lik123
13:59 18.05.2015.

Dajte prestanite s tim. Pa prije tekme nam je novinarčina Delač tumačio kak Dinamo baš nikoga ne zanima. Nego, di je taj novinarski mega as, je li konačno ostvaren taj dugo očekivani transfer u New York Times?

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:26 18.05.2015.

Opet se skidaju naši komentari , svaka čast , kod nas su medije nedodirljive . Sramota .

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:24 18.05.2015.

Ivo je zakon , ups da se ne zamjerim našim novinarčićima..........nema on pojma , takvih u HNL-u ima koliko hoćeš .

VL
DI
dinamojavolim1
14:48 18.05.2015.

ivo legendo ostani ti nama sto duze u dinamu

VL
BJ
Bjelovar112
16:45 18.05.2015.

u subotu su na obiteljskoj tribini bili zajedno i Dinamovci i Hajdukovci ali normalni navijači i bez nereda . čestitke igračima obiju momčadi a i navijačima .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.