Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALTA BADIA
Povratak na članak

Ivici podij “nestao” za 13 stotinki, morao vratiti crvenu majicu

Ivica Kostelić ostao je bez postolja u slalomu u talijanskoj Alta Badiji. U prvoj vožnji bio je sjajan drugi, no završio je na kraju peti.

Komentari 5

SR
s☺r@n
12:21 19.12.2011.

Nakon druge vožnje bit će prvi.

VL
OB
-obrisani-
13:26 19.12.2011.

Bravo Ivica kao tvoja sestra prezentiras Hrvatsku u pozitivnom ozracju !! CESTITAM TI !!!

VL
TE
tean
11:36 19.12.2011.

Da li je to bio slalom, ili \"uguravanje\"?

VL
EX
excell
14:39 19.12.2011.

on je svoje učinio proteklih godina ove godine vozi turistički ..neka i on malo uživa

VL
CR
crocro
16:47 19.12.2011.

Kada bi u svakoj vožnji bio treći na kraju bi sigurno bio prvi. Ivica je dobro odvozio, ali ako želi kristalni globus mora otpustiti lagano podignutu ručnu, zato što je konkurencija strašna. Sada sam vidio neke skijaše koji su se pojavili a nikada nisu bili zapaženi. Dolaze nove skijaške nade, zato Ivice, ako hoćeš da ti veliki kristalni globus ima blizanca, otpusti ručnu i bez milosti i kalkulacija pokosi konkurenciju. Dobro si krenuo, a žešće nastavi i neka te zdravlje posluži.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.