Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNA IMENA

Ivano Balić i ostali svjetski majstori stižu u Našice, evo zbog čega

Zagreb: Ivano Balić na okupljanju muške rukometne reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
03.11.2023.
u 07:00

U panelu "Priče iz svlačionice" sudjelovat će Škrbić, Balić, Vujin, Džomba i Vori, a u panelu "Rukomet – jučer, danas, sutra" Červar, Kamenica i Vujović

Druga po redu konferencija Handball talks u organizaciji najpoznatijeg regionalnog rukometnog portala Balkan-Handball i rukometnog kluba Nexe održat će se 3. i 4. studenog u Našicama u dvorani OŠ kralja Tomislava.

Na događaju pod nazivom "Rukomet, sutra" konferencija će na jednom mjestu okupiti svjetske šampione od Ivana Balića, Mirze Džombe i Igora Vorija do Line Červara, Slavka Goluže i Veselina Vujovića, kao i svjetske asove poput Dragana Škrbića i Marka Vujina, trenere klubova koji nastupaju na međunarodnim natjecanjima te direktore i predsjednike najboljih klubova iz regije od Celja PL i Gorenja do Zagreba i Nexea te Vojvodine i Vardara.

VEZANI ČLANCI:

Sudjelovat će i neki od najboljih agenata u svijetu rukometa, vodećih ljudi EHF-a i SEHA Gazprom lige, stručnjaci za rad s mlađim kategorijama, medijski i stručnjaci za marketing. Svi oni pokušat će iz svoje perspektive osvijetliti razne mogućnosti u ovom trofejnom sportu i razmjenjivati znanja i iskustva. Na devet različitih panela i prezentacija više od 30 gostiju govorit će o svim aspektima rukometa kao sporta i biznisa.

Oni će nastaviti tamo gdje su stali gosti prve konferencije Handball talks održane u ožujku 2022. godine u Beogradu, na kojoj su javnosti o svom putu govorili olimpijski šampioni poput Line Červara, Vlade Štencla, Milana Lazarevića i Gorana Šprema. Program u Našicama počinje u petak u 10.30 i traje do 19 sati, dok će u subotu 4. studenog trajati od 10 do 14 sati. Ulaz je besplatan za sve zainteresirane.

 
 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije