Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna kritika

Otpisani hajdukovac psovao Torcidu i vodstvo kluba, evo što je rekao!

Ivan Tomičić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
09.06.2015.
u 11:32

'Koga sada boli k.... što sam odbio Dinamo, veliki navijači? Nek' dovedu još nekoga iz Dinamove škole, Sesveta itd.'

Ivan Tomičić jedan je od onih koji su otpisani u Hajduku po dolasku trenera Damira Burića, ali to nije primio nimalo mirno. Obračunao se putem Facebooka s navijačima i Goranom Vučevićem. Poslije je to obrisao, ali sve se prebrzo proširilo. I nije jedini koji se odlučio javno kritizirati.

– Koga sada boli k.... što sam odbio Dinamo, veliki navijači? Nek dovedu još nekoga iz Dinamove škole, Sesveta itd. Nabijem vas na k.... sve zajedno s još jednim velikim gospodinom koji vam kroji sudbinu. Pozz – napisao je 22-godišnji veznjak, koji je još prošle godine glasio kao veliki talent.

Jasno je i da "jedan veliki gospodin" jest sportski direktor Goran Vučević, na čiji rad se mnogi u i oko Hajduka žale, ali on se održava u klubu unatoč više nego upitnom kadroviranju. Napali su njegovu politiku i drugi, među njima otpisani Ivan Jakov Džoni.

– Klub ima jasnu viziju "naša dica", a u prvoj momčad ima 14 Zagrepčana, tri Ukrajinca, Slovenci, Kazahstanci, portugalski Brazilci... I tri Splićana! Pojedincima koji kroje sudbinu kluba je njihovo "dite" svaki igrač koji nije iz Hajdukove škole – rekao je 20-godišnji sin legende bijelih Vilsona Džonija.

Konkretniji je u svom napadu bio "neutralac" Tonći Kukoč, kojem otprije smeta Goran Vučević jer se nisu slagali dok je bio igrač Hajduka.

– Vučeviću, sram te bilo, prvo si trebao sebe otpisati! Kada ovce vode klub,nije ni čudo kamo smo pali – riječi su kontroverznog Kukoča, kojem ovaj put većina pristaša Hajduka nije dala podršku, već ga kritiziraju što kritizira posljednje odluke.

Iako se javno ljute, činjenica je da se dvojica mladih igrača Hajduka nisu dokazali. Tomičić je bio na posudbama i nigdje se nije dulje vrijeme zadržao, a Džoni se nije uspio istaknuti u Cibaliji i drugoj momčadi Hajduka.

Onaj koji ima najviše razloga za nezadovoljstvo, Mario Maloča, nije se još oglasio. Ali vjerojatno je očekivao ponovno otpisivanje i sigurno se na to pripremio. Osim njega, još su otpisani Avdija Vršajević, Sandro Gotal, Dejan Mezga, Josip Vuković, Ivan Vasilj, Marko Ranilović i Goran Jozinović, kojemu je istekao ugovor.

Mnogi se pitaju zašto se sve to dogodilo jer dovedeni su Brazilac Jefferson Santos i Kamerunac Franck Ohandza Zoe, čije kvalitete nisu poznate i koštat će bijele. No valjda će oni koji su se odlučili na ovakve radikalne poteze snositi odgovornost u slučaju da zakažu.

>> Otpisani hajdukovci se pravdaju: 'Ono na Facebooku nismo mi pisali!'

>> Čistka u Hajduku: Osmorici "ispisnica", pa i kapetanu Maloči

Komentara 38

TT
tik tak
11:51 09.06.2015.

Ode Hajduk u drugu ligu.Samo vas Zdravko Mamić može spasiti ako kleknete i zamolite ga za pomoć..!

ZV
Zvonko60
12:32 09.06.2015.

Naprid bili prema 4 županijskoj dok tovari gledaju kako se drpa lova.

DU
Deleted user
14:00 09.06.2015.

Kada bude najesen u prvenstvu opet "letjelo perje" ponovo će svi biti krivi i Mamić i HNS i suci,delegati, disciplinci , predsjednica države , vlada ma svi su protiv njih jer jedino oni znaju sve i samo ONI su uvijek u pravu. Bože daj im konačno i malo pameti..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije