Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najvatreniji navijači
Povratak na članak

Ivan Ljubičić: Marinu je sada sigurno najgore

Argentinci su igrali fenomenalno, napravili su iznenađenje usred Zagreba. Mi smo 2005. uspjeli osvojiti u gostima, a sada su to Argentinci učinili nama

Komentari 6

Avatar Cinco
Cinco
11:17 29.11.2016.

Koliko šovinista ima u Hrvatskoj i to isključivo tzv. lijeve provincijencije prema dijelu svog naroda. Francuzi navijaju za svoje i kad im je 95% reprezentacije afričkog pa i azijskog podrijetla. Danas su "ljevičari" jedini pravi fašisti.

VL
BE
bego1
22:08 28.11.2016.

Meni nije jasno zašto mrzite BiH Hrvate,tj Hercegovce? ima mnogo sportaša koji su ili naturalizirani ili iz druge države iz dijaspore pa nitko ne spominje nikakvo porijeklo.. Al dobro zna se da su hercegovci kvalitetni i radišni ljudi,vjerojatno je u pitanju velika ljubomora. Kad se nađem u hercegovini,tamo osjećam veće hrvatstvo nego kad sam u našoj drzavi..u hrvatskoj se ljudi boje staviti hrvatsku zastavu i pjevati lijepu našu dok se u hercegovini ori na sve strane..

VL
DU
Deleted user
08:58 29.11.2016.

Marinu je sada sigurno najgore nema sumnje, ali ruku na srce, koliko je puta vec Marin prokockao gotovo dobijeni mec; jednostavno na Marina ne mozes mentalno racunati u teskim i odlucujucim momentima. Steta!

VL
TW
TWITOIST
00:48 29.11.2016.

Kad su u toku intoniranja Himne ''Lijepa nasa''stavili ruke na straznjicu ,rekao sam da ih Bog nagradi onako kako oni postuju Himnu i cijelo vrjeme sam molio Boga da izgube.Hvala ti Boze.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:36 28.11.2016.

Marinu je sada sigurno najbolje jer puno je tenisa naučio od Argentinaca na drugoj strani i ako jednom zaigra za domaču BIH repku sa srcem i zanosom dobiče takve mečeve bez problema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.