Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednikov odgovor
Povratak na članak

Ivan Kos: Majica nije razlog, Kukoč nema karakter i ne bi se uklopio u Hajdukovu svlačionicu

Istina je da je među brojnim imenima koja se nude klubu spomenuto i njegovo, međutim o angažmanu se nije ni razgovaralo jer smatramo da se, s obzirom na karakter, ne bi uklopio u svlačionicu - rekao je Kos

Komentari 5

DU
Deleted user
07:44 31.08.2016.

Kukoču moj ti je savjet, ostavi se ili politike (majica s porukom je politika) ili baluna. Kad odlučiš što ćeš, budi dosljedan, a ne ka dosada, sereš po svakom, po svemu i svačemu (izgleda najviše po sebi ali to je tvoj problem) a onda plačeš da te posrani ne žele blizu! A gratis period od mjesec dana da bi dokazao kvalitetu, jel' ti to ozbiljno?

VL
DE
derin
01:03 31.08.2016.

Pusti ti kukoca, gdje je sponzor? Gdje su dva, tri ozbiljna pojačanja, naročito jedan kreativniji veznjak? Zašto si potjerao Burića, a doveo ovog Slovenca koji jos vidim nije razvio igru. Prodali ste tri igraca, tu se zaradilo 3,3 milijuna eura, od Uefe 650 tisuća eura, sigurno i na ulaznicama 1,5 milijuna- 2 milijuna eura. To je nekih 5,5 do 6 milijuna eura, može se bar milijun izdvojiti za ta dva, tri ozbiljnija pojačanja. Dosta je vise gomilanja lijevih bekova i napadača.

VL
Avatar unfeeling
unfeeling
08:39 31.08.2016.

Najbolji lijevi bek bez kluba? Nisam hajdukovac ali Kos je 100% u pravu.

VL
PE
peroskretnicar
09:26 31.08.2016.

Ako ste se bavili nekim kolektivnim sportom znate da tipovi ala Kukoč - Halilović razaraju svlačionicu

VL
TR
trnjedotokija
23:04 30.08.2016.

takav igrač bi bio itekako koristan hajduku,,ovi sad bekovi hajduka veze nemaju,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.