Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parovi četvrtfinala
Povratak na članak

Islandska čarolija se nastavlja, na redu je domaćin Francuska

Prvi četvrtfinalni susret na Euru igra se u četvrtak (Marseille) između Poljaka i Portugalaca

Komentari 7

AL
alexije
01:05 28.06.2016.

Island ima10%😕sanse da pobijedi francuze,a i to je mnogo.

VL
DU
Deleted user
23:35 27.06.2016.

Talijanima je trebalo 22 godine da dobiju spanjolce? Isto kao Hrvatskoj ali sto to sada vrijedi. Inace Hrvatska nikada nije dobila Portugal, Brazil i Francusku.

VL
UN
unbekant
07:14 28.06.2016.

Subotnji susret je finale,prije finala,sastaju se po meni dvije najmocnije nogometne nacije svjeta,ja sam ljubitelj Njemackog stila igranja,i siguran sam da svabe uzimaju EU-prvenstvo,oni su ipak po meni najmocnija nogometna sila,daleko ispred sviju,zaista carobnjaci su na terenu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:04 28.06.2016.

dalje idu uvijek bolji. neki u samo jednoj utakmici briljiraju, drugi cijelo prvenstvo guraju dobro i zaustave ih samo vrhunske ekipe. island je odigrao hrabro i lijepo za oko. mi, kad skinemo sve naočale i lažnu umjetnu euforiju, ispadne prosječni.ni. tko je to za nas uopće prvi izjavio da smo među favoritima?! na kojem smo to mi prvenstvu ikad bili među favoritima? 98-a je bila slučajnost, dokaz da i mali nevažni mogu se visoko vinuti. nikad više se neće ponoviti, jer mi nemamo ekipu za te visoke domete. imamo par pojedinaca, al momčad nemamo. eto, italija izbacila španjolce, koji već dugo nisu ona momčad koja je deral sve pred sobom. i mi smo ih na sreću pobijedili, nismo iz nadigrali. mislim, nikog mi na ovom euru nismo nadigrali. naša statistika je među najslabijim, u svim segmentima igre. al to mediji skrivaju. bitno da se tiskaju naslovi u novinama tipa 'najjači vezni red na svijetu'. a taj vezni red je imao manje dodavanja od albanaca.

VL
IS
istri
00:05 28.06.2016.

imali Problem sa kockicama.pa zaboravili da balun je okrugli.

VL
R1
R1971D
10:09 28.06.2016.

Sad neka mi netko kaže da smo mi ostvarili uspjeh na EP...zamisli od 24 reprezentacije mi se plasirali među 16...sa onakvim igračima, to bi svaki trener mogao čak i antitalent Štimac...Island koji uopće nema ligu ušao među 8...Mi dobili Turke koji su objektivno među lošijim reprezentacijama, Španjolce koji su u silaznoj putanji i koje su Talijani razmontirali, sa lošim Česima igrali neodlučno...jedinu utakmicu koju smo morali dobiti sa Portugalom, igrali smo ziheraški i mislili tako proći dalje..Vidi se kompleks malih naroda, mi dočekujemo repku na aerodromu ko da su prošli u najmanju ruku u polu-finale a šta su postigli...dobro je rekao Otto Barić prije EP, postoji barem 5-6 repki koje su bolje od naše i to se sada vidi..

VL
DU
Deleted user
23:32 27.06.2016.

Ako Island bude prvak europe ja cu licno izmlatiti Cacica s tamburicom po guzici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.