Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje u Samoboru

Iranac Sajad Ganjzadeh pobjednik je 25. Grand prix Croatia turnira u karateu

Karate Grand Prix Croatia
Igor Kralj/PIXSELL
17.01.2016.
u 10:24

U seniorskoj open kategoriji nastupilo je 14 hrvatskih karatista. Do četvrtfinala stigli su Neven Martić i Andjelo Kvesić

Iranac Sajad Ganjzadeh pobjednik je 25. Grand prix Croatia turnira u karateu što se tradicionalno održava u Samoboru.

 U završnom nastupu Iranac je ostvario sve tri pobjede, protiv Bjelorusa Antona Isakaua i Andreja Grineviča, te slovenskog natjecatelja Sebastijana Budihne. Time je osvojio glavnu nagradu od 2 tisuće eura. Drugi je bio Grinevič, čime je osvojio novčanu nagradu od 500 eura i sedmodnevni boravak u apartmanu na Šolti. Treći je bio Isakau, Slovenac Budihna zauzeo je četvrto mjesto. 

U seniorskoj open kategoriji nastupilo je 14 hrvatskih karatista. Do četvrtfinala stigli su Neven Martić i Andjelo Kvesić, a u 3. kolu natjecanje su završili Marijan Logarušić, Alan Šurbek, Goran Lučin, Ante Mrvičić, Ivan Zoričić i Zvonimir Živković. 

Sutra su na rasporedu natjecanja u katama, te mladjim kategorijama, a na dvodnevnom najvećem sportskom dogadjaju u Samoboru tijekom godine sudjeluje ukupno 1813 natjecatelja iz 206 klubova i 23 zemlje, izmedju ostalog i predstavnici Irana, Izraela i Egipta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije