Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt staze u Bistri
Povratak na članak

Investicija vrijedna 250 mil. eura bila bi u funkciji 300 dana godišnje

- I HOO-u je od samog početka predočen cijeli projekt te je također s njime suglasan, kaže Zrinko Gregurek

Komentari 5

SA
Sapientinus
14:33 04.03.2011.

Riješit će imovinsko-pravne odnose sa Zagorcima? Svaka čast! Što se same ideje tiče: svi promotori ideje, kao i potencijalni investitori, moraju unaprijed dati pismene izjave da za troškove izgradnje jamče svojom osobnom imovinom i da od države neće tražiti nitii kune. Ovo da neće tražiti novac od države moraju izjaviti i pod kaznenom odgovornošću!

VL
SD
slučajni_dopisnik
09:18 04.03.2011.

hahahahahahah ma hahahahahahaha

VL
Avatar Glina74
Glina74
10:15 04.03.2011.

moji ljudi odnosno moji Hrvati vi ste bolesni htijeli bi pišati sa velikima i ostati upišan

VL
OB
-obrisani-
13:13 04.03.2011.

glupani jedni, hrvati nemaju ni za kruh ni da djeci kupe odjecu i knjige a ne da idu na trke i kartu plate 1000 kuna, da smo lud narod to sam znao a da smo i idioti to nisam znao do danas

VL
HP
hrabri_pero999
13:24 04.03.2011.

ajde da se barem nešto gradi, bit će zaposlenih. bogati susjedi će doć tu natjeravat svoje nabrijane mašine... a F1 sigurno neće tu voziti, nemamo mi tih para da isplatimo Bernija (priča se da ga je Slavica tukla, već smoo tu u minusu) BTW. Konfiguracija staze je skoro identična onoj koju grade u Austinu,TX, gdje će sljedeće godine voziti Američki GP. Zakaj plaćati Tilke-u milijune za njegove copy-paste staze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.