Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Inter i Osijek prošli, osam prvoligaša u četvrtfinalu

Inter - Cibalia
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
26.10.2016.
u 20:16

Osijek je s 2-1 slavio na Šubićevcu. Gosti su poveli 2-0 pogocima Ukrajinca Lope (41) i Makedonca Petrovića (66), a jedini strijelac za Šibenik bio je Brazilac Brito (76)

Zaprešićki Inter i Osijek posljednje su dvije momčadi koje su se plasirale u četvrtfinale hrvatskog nogometnog Kupa u kojem će se za mjesto u polufinalu 30. studenoga boriti osam prvoligaških klubova.

Inter je u Zaprešiću svladao vinkovačku Cibaliju s minimalnih 1-0, a pogodak vrijedan plasmana u četvrtfinale postigao je Marko Kolar. Momčad iz Zaprešića jedina je kao domaćin prošla među osam najboljih.

Osijek je s 2-1 slavio na Šubićevcu. Gosti su poveli 2-0 pogocima Ukrajinca Lope (41) i Makedonca Petrovića (66), a jedini strijelac za Šibenik bio je Brazilac Brito (76).

U tri ranije odigrane utakmice slavili su favoriti, ali su se namučili za prolaz, što se posebno odnosi na nogometaše Rijeke, vodeće momčadi Prve HNL, koji su tek u produžetku stigli do 5-3 pobjede nad drugoligašem Rudešom, ispustivši pritom vodstvo 3-0 iz prvog poluvremena.

Hajduk je na gostovanju kod drugoligaša Solina nadoknadio je gol zaostatka i na kraju slavio s 2-1, baš kao što je to učinila i Lokomotiva na gostovanju u Mladini kod trećeligaša Vinogradara.

HRVATSKI KUP - OSMINA FINALA:
Solin - Hajduk                 1-2
Vinogradar - Lokomotiva        1-2
Rudeš - Rijeka                 3-5 - produžetak
Inter - Cibalia                1-0
Šibenik - Osijek               1-2 
Odigrano u utorak:
Bjelovar - Dinamo            1-2
Novigrad - Slaven Belupo       0-1
Istra 1961 - Split            1-3 - produžetak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije