Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasjenili derbi

Incidenti na Rujevici: Navijači Rijeke hukali hajdukovcu, a suca pogodili kamenom u leđa

Rijeka - Hajduk
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/10
06.11.2016.
u 10:00

Pomoćni sudac Igor Krmar, koji je stajao ispod istočne tribine, pogođen je u 18. minuti kamenom u leđa što je prijavio prvom sucu Daliboru Mlakaru. Krmar je nastavio suditi jer nije bio ozbiljnije ozlijeđen

Tijekom derbija 15. kola u kojem je Rijeka pobijedila Hajduk sa 2:1 dogodila su se dva incidenta od strane navijača Rijeke, ali je samo jedan upisan u zapisnik.

Pomoćni sudac Igor Krmar, koji je stajao ispod istočne tribine, pogođen je u 18. minuti kamenom u leđa što je prijavio prvom sucu Daliboru Mlakaru. Krmar je nastavio suditi jer nije bio ozbiljnije ozlijeđen.

Minutu ranije dok je ležao na travnjaku ozlijeđen, gledatelji hukanjem vrijeđali tamnoputa Hajdukova igrača Jeffersona.

Delegat nije prijavio hukanje Jeffersonu, ali su Hajdukovi predstavnici inzistirali da sudac Mlakar potvrdi što se dogodilo, što je on navodno i učinio.

Delegat nije želio unijeti sporni detalj u zapisnik, nego je tek prijavio sramotno vrijeđanje HNS-a od strane domaćih navijača u 15. minuti te nekoliko upaljenih baklji Hajdukovih navijača.

Komentara 15

GU
General_U
10:11 06.11.2016.

jesu li se oglasili jovanović i zoki stefanović ?

BR
braveheart11
12:35 06.11.2016.

Jovanoivc je napokon sretan. Mocvara je njegova

KI
kikac5
10:38 06.11.2016.

Jel' to Jovanovićeva močvara ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije