Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Incident nakon poraza: Luisa Enriquea držala trojica, želio se obračunati s novinarom

Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.02.2017.
u 10:32

Trojica su držala Enriquea da ne udari mog kolegu. Urlao je 'Ne diraj me! Vidjet ćemo hoćeš li izvještavati ovako i kad pobijedimo!' - rekla je novinarka Susana Guasch

Luis Enrique je u Parizu doživio jedan od najtežih poraza u karijeri. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka njegova je Barcelona na Parku prinčeva izgubila od PSG sa 0:4.

Trener katalonskog kluba je nakon utakmice drsko odgovarao na pitanja novinaru TV3. 

- Novinari ne prate utakmicu pažljivo,niste primijetili da smo promijenili sustav s 4-3-3 na 4-2-3-1 kako bi Messi više bio dobivao lopti. No završilo je jednako loše kao što je i počelo - rekao je Barcin trener.

Luis Enrique je posebno bio ljutit na boju glasa novinara.

- Ja sam krivac, mene napadajte, a ne igrače. Kada me već napadate nakon ovakvih poraza, želim da budete takvi i kad pobjeđujem. Jesam li onda i ja zaslužan za pobjede ili samo za poraze? Zamolio bih da ton u vašem glasu bude isti kada pobjeđujemo i kada gubimo - ljutito je odbrusio Enrique.

 

Barcin trener je završio izjavu, a kada se kamera ugasila vratio se do novinara.

Novinarka katalonskog TV3 rekla je kako je vidjela da su Luisa Enriquea trojica držala kako ne bi napao njezinog kolegu.

- Trojica su držala Enriquea da ne udari mog kolegu. Urlao je 'Ne diraj me! Vidjet ćemo hoćeš li izvještavati ovako i kad pobijedimo!' - rekla je novinarka Susana Guasch.

>>Ovo se rijetko viđa: Pogledajte trenutak kada se Messi izgubio

Komentara 5

AI
AirMax2
11:11 15.02.2017.

To su ti veliki humanitarci...unicef ovo ono a kad ih natamburaš onda bi u fizički obračun...da nije novinar spomenuo utaju poreza??

Avatar wakanda
wakanda
11:53 15.02.2017.

Zato ne voim taj klub dize ih se u nebo ko da su svetinja i onda kad se dogodi neki incident, los rezultat, neka utaja poreza onda ih se brani ko da nisu oni krivi. PSG-u svaka cast na utakmici, unistili su ih.

PA
Pajkoslava2
15:47 15.02.2017.

viva Real!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije