Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto ne vjerujemo našima?
Povratak na članak

Imamo odlične trenere, ali polovica u HNL-u su stranci!

Matjaž Kek je još od 2013. godine na klupi Rijeke, a ovu sezonu stigla su još četiri trenera stranca u HNL – Ivajlo Petev (Bugarska) u Dinamo, Joan Carrillo (Španjolska) u Hajduk, Peter Pacult (Austrija) u Cibaliju i Bruno Akrapović (BiH) na klupu Splita

Komentari 5

S9
slavonac.90
12:05 23.02.2017.

Svaki klub odlučuje o sebi. Naši treneri se izrotirali po mnogim klubovima, a rezultati nisu nešto osim pojedinaca. Zašto strani klubovi imaju toliko stranaca igrača i trenera, a jake su nogometne nacije!? I ove novine kao i uvijek pišu svašta i postavljaju bez veze pitanja! Kao da je to od jučer, a ne od davnih dana i u kojem svijetu i vremenu živimo!?

VL
Avatar Sokol
Sokol
15:21 23.02.2017.

Postoji samo dobar i loš trener. Šta bi dinamo opet trebao rotirati krunu jurčića po tko zna koji put. Mislim da je domaćim trenerima pruženo i previše kredita

VL
S9
slavonac.90
11:56 23.02.2017.

Svaki klub odlučuje o sebi. Izrotirali se na sve moguće klubove, a rezultata nema. Z

VL
PA
pappmisi
13:18 23.02.2017.

Hrvatski treneri koji vrede rade Vani, Izvan Hrvatske, koji su bez posla i zive u Hrvatskoj toliko i vrede.

VL
VA
valentin2017
06:27 25.02.2017.

Zanimljiva je ova konstatacija Ledinskog kako u Srbiji radi samo jedan trener stranac. Sto bi to trebalo znaciti? Kako srbi postizu velike rezultate, a hrvatski klubovi ne? Koji su to hrvatski treneri koji bi donjeli bolje rezultate, a da ih se svakodnevno ne pljuje na stranicama tiska? Budimo realni. U Hrvatskoj rade treneri koji nemaju boljih ponuda ili treneri koji rade u klubovima gdje je sigurna financijska situacija. Rijeka, privatni klub. Trener Hajduka? Trener Cibalije? Trener Splita? Kome pripada Osijek? Koliko je financijski siguran Dinamo? Kad ove stvari shvate "novinari" mozda ce i clanci biti ozbiljniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.