Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf zagrebaša
Povratak na članak

Ima života i nakon Vujovića… Marković: Dobili smo slobodu

Ako su protiv Meškova izgledali kao posvađani ljubavnici, u pobjedi protiv Vardara (28:27) u 4. kolu Lige prvaka, najjačeg suparnika u dosadašnjem dijelu sezone, su predvođeni posebno nabrijanim Kontrecom zauzeli gard vojske koja se ne predaje

Komentari 3

KR
kruti121
13:33 23.10.2016.

očito je da su igrači bojkotirali vujovića

VL
KA
kažemja
12:57 23.10.2016.

Sada ispada da je Vujo bio glavni krivac za poraze Zagreba a zaboravlja se koliko je on velikih utakmica dobio.Da je Vardar bio samo malo precizniji u zavrsnici prica bi bila puno drugačija. Ali , bez obzira na sve , čestitke zagrebašima.

VL
SP
spoter
22:39 23.10.2016.

Dobro kaj sad ? a bomo razpravljali ko je kriv pustmo sad to, iako mislim da je veliki dio krivice na Vujoviću, malo je bio pregrub u obhođenju prema igračima ,treba znat koliko ko može a ne tražit da se igrač koji to ne može da na svakoj utakmici 120% ima ih koji mogu a ima ih koji to ne mogu. Treba podržat novog trenera i klub jer situacija je ozbiljna svi su protiv onih koji nemaj novaca a takav je PPD Zagreb , vidjelo se to i sinoć prav cigansko navlačenje Španskih sudaca Zagrebu suđena svaka i najmanja pogreška dok Vardaru se dosta toga progledalo oni imaju koliko već pet Španaca zato publika treba osjetit tu situaciju i tvrdo stat iza svg kluba , osjećaj je da publika na tekmama zagreba se zabavlja a ne navija nema organizacije mislim one zrele organizacije navijanja a to bi moro i klub malo pogurat vjerovatno bi mu se vratilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.