Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogući suparnici

Igrači Partizana: Motivirali su nas oni koji slave Oluju

Partizan
Foto: Press Association/Pixsell
06.08.2015.
u 09:50

– Ovo je velika pobjeda za Partizan. Prije utakmice sam se sa suigračima dogovorio da pobjedu posvećujemo svim Srbima iz Krajine, ova je pobjeda apsolutno za njih

Nogometaši Partizana pobijedili su u Beogradu rumunjsku Steauu 4:2 i plasirali se u četvrto pretkolo Lige prvaka. Na taj su način pomogli i Dinamu jer je Steaua trebala biti nositelj, a sada je u toj kategoriji hrvatski prvak koji bi se tako mogao sastati i s Partizanom u borbi za najelitnije natjecanje i veliku financijsku injekciju.

– Ovo je velika pobjeda za Partizan. Prije utakmice sam se sa suigračima dogovorio da pobjedu posvećujemo svim Srbima iz Krajine, ova je pobjeda apsolutno za njih – rekao je Stefan Babović pa dodao:

– Dodatna motivacija za nas bili su oni koji slave Oluju, a to je najgori dan u povijesti srpskog naroda. Ovo je velika pobjeda za Partizan. Ostavili smo srce na terenu – zaključio je Babović.

Prije utakmice održana je minuta šutnje za srpske žrtve akcije Oluja, što je prilično nelogično. Naime, za to su dobili dopuštenje od Uefe, dok Hajduk iščekuje kaznu od iste te organizacije zbog transparenta o Oluji.

>>Hajduk će biti kažnjen zbog ovog transparenta?!

>>Kakav ludi scenarij! Dinamu na putu do Lige prvaka stoji i Partizan!

Komentara 27

DO
dodotatino
09:57 06.08.2015.

malo si pogriješio, najgori dan za tvoj narod je bio kada ste napali Hrvatsku ali toga tada niste bili svjesni a očito ni danas

Avatar nula
nula
09:57 06.08.2015.

Partizan , sjecate li se one "oluje" koju ste jedva prezivjeli na Maksimiru , 5:0 ? Dodjite nam opet .

Avatar jebb
jebb
11:25 06.08.2015.

Ili su vas motivirali oni koji su pocinili nevidjeni masakr u Skabrnji? Skabrnjani nisu imali izbor kao vasi "jadni" Srbi iz Krajine. Krvnike moze motivirati samo pogled na krv i miris krvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije