Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo Hajduk pa Dinamo
Povratak na članak

Igrač Cibalije emotivnom porukom dirnuo Hrvatsku: 'Mali smo, jadni, ali naš inat nema cijenu!'

"Imam 29 godina, koprcam se po hrvatskoj ligi 10 godina. Pola od tih 10 u svojoj Cibaliji. Ali sad me boli srce i duša!"

Komentari 3

PE
peroskretnicar
14:59 27.02.2017.

Nakon utakmice Cibalia-Dinamo navijači Dinama ogorčeni na krađu i osjećaju se posramljeno. Nakon utakmice Cibalia-Hajduk navijači Hajduka opravdavaju krađu i osjećaju se ponosno.

VL
HR
Hrabraja
20:01 27.02.2017.

Ovo protiv dinama je mila beba prema onome protiv Hajduka. Ono je krada stoljeca

VL
ER
eragram
08:04 28.02.2017.

Ovo protiv Dinama je krađa 1 boda a protiv Hajduka su im sva 3 pokradena. I još 3 igrača isključena. To je očito nekima sasvim prihvatljivo ponašanje kada se radi o Hajduku, ali čim se nešto zgriješi u korist Dinamaa traže se ostavke, kaljuža, lopovluk....i sl. Podilazi se glasnoj manjini umjesto da se podrži šutljiva većina koja je gladna dobrog nogometa, bez obzira tko ga prezentira. I neka pobijedi nogomet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.