Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivni intervju

Novi Max! Igor Tudor: Gazda u Grčkoj mi je ruski milijarder

Tudor
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
17.07.2015.
u 22:00

- Gazda kluba je milijarder koji se obogatio u Rusiji, krizu ne osjećamo, on ne žali novca da PAOK preuzme primat u Grčkoj...

Novi Max! donosi ekskluzivni intervju s Igorom Tudorom, bivšim trenerom Hajduka i brončanim vatrenim, koji se beskompromisno upustio u turbulentnu grčku avanturu na klupi solunskog PAOK-a. Grci su brzo shvatili da s Tudorom nema šale - u startu je iz momčadi zbog nediscipline izbacio najskuplje igrače... Tudor kaže za Max!:

- Gazda kluba je milijarder koji se obogatio u Rusiji, krizu ne osjećamo, on ne žali novca da PAOK preuzme primat u Grčkoj...

Igor Tudor, uz Slavena Bilića jedini je hrvatski trener koji je dobio angažman u atraktivnim europskim klubovima i otvoreno priznaje:

- Nama je najviše značilo to što imamo jaka igračka imena, ljudi nas pamte. A Grcima me preporučio moj prijatelj, danski as Frank Arnesen...

Sve o Tudorovom grčkom izazovu pročitajte u novom broju Maxa koji je od subote na kioscima.

Max! predstavlja životni put Damira Krznara, trenera koji se silom prilika našao na vrućoj klupi Dinama dok su šefovi Mamići bili "na službenom putu".

I nevjerojatni kuriozitet: Krznar suprugu poznaje doslovno od rodilišta, rođeni su istoga dana, kršteni istoga dana i naravno, vjenčali se istoga dana... Vjerni čuvar plave momčadi dok su Mamići bili u Remetincu, u braku je tako 20 godina sa suprugom i Dinamom,,,

Otkrivamo i tko je mali Hrvat iz Slavonskog Broda koji je oduševio stručnjake AC Milana u njihovom međunarodnom kampu.

Godinu dana prije Olimpijskih igara u Riju 2016. u Max! specijalu otkrivamo šokantnu istinu koliko su Brazilci spremni za Igre - nije dovršeno ni 10 posto potrebnih borilišta i objekata! MOO je u panici, a domaćini u kaosu. Brazilci se boje grčkog scenarija čiji je pad upravo počeo golemim dugovima zbog Olimpijskih igara 2004. godine u Ateni.

Max! donosi i tri jaka košarkaška intervjua. spektakularni Dario Šarić otkriva kako se ovoga ljeta sprema za Eurobasket , ali i za NBA. Predstavljamo tko je najstariji debitant u povijesti hrvatske reprezentacije, Željko Šakić kojeg je izbornik Perasović uvrstio na popis za Eurobasket, te ambicije Ante Nazora, najtrofejnijeg izbornika mlađih kategorija. Podsjećamo i na velike dane Eurobasketa u Zagrebu 1989. godine.

Posebno predstavljamo novu hrvatsku Miss sporta - tekvondašicu Elenu Dizdar. Lijepa Elena bavi se opasnim sportom i nositeljica je crnog pojasa, a i počela se baviti borilačkom vještinom da bi izgradila (pre)krasnu figuru. Uzor su joj bile naše brončane olimpijke, Martina Zubčić i Sandra Šarić. Vjeruje da će i ona biti uzor djevojčicama da se počnu baviti sportom.

Samo uz Max! možete osvojiti i novu knjigu "Dražen, godine zmaja" te ulaznice za ATP turnir u Umagu.

>> Bilić i huligani iz Zelene ulice koračat će zajedno u nove pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije