Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao u Sepahan

Štimac otkrio što je presudilo kod dovođenja Ibričića u Iran

Igor Štimac
Foto: VL
1/5
11.01.2016.
u 12:15

On je u odličnim godinama i ovo mu je izvrsna prilika da pokaže svoju kvalitetu i na ovom tržištu koje je ogromno i bogato, naglašava Štimac.

Bivši reprezentativac BiH, Senijad Ibričić (30), nedavno se pridružio treneru Igoru Štimcu u iranskom prvoligašu Sepahanu.

- S Ibričićem imam izvrstan odnos već duži niz godina. Čim sam vidio da je slobodan igrač odlučio sam ga kontaktirati. On poznaje moj način rada, zna da će imati maksimalnu podršku, a na njemu je da uživa u svojoj igri i da nama u klubu priušti isto - kazoa je Štimac za Sportsport.ba i dodao:

- Što je presudilo u dovođenju Ibričića? Njegova ambicija. On je u odličnim godinama i ovo mu je izvrsna prilika da pokaže svoju kvalitetu i na ovom tržištu koje je ogromno i bogato. Povratak u BiH bi predstavljao početak kraja.

U Iranu radi mnogo hrvatskih stručnjaka pa Štimac smatra kako je dolazak u tu zemlju bio sjajan potez.

- Kada sam dobio ponudu nisam puno razmišljao i prihvatio sam izazov koji su iskusili najveći hrvatski treneri, a uostalom Azijska liga prvaka je svakako dobra prilika za dokazivanje - zaključio je Štimac.

>>Senijad Ibričić otišao u Sepahan kod Igora Štimca

Komentara 5

LI
Lisabon
14:14 11.01.2016.

Kako sad to odjednom.Pa ovaj je portal pisao da ide u devetorostrukog prvaka Italije?Sada bi se VL trebao ispricati citaocima da bljezgarijama koje je pisao o Ibricicu ,a sve bez upitnika.A tek gluposti o samom Ibricicu."odmah cu potpisati za Hajduk,samo da me pozovu".Bez upitnika.I na kraju ode u "veliki i poznati " klub Sepahan.Novinari,svaka vam cast .

Avatar oliver 7
oliver 7
12:32 11.01.2016.

Mi u Dalmaciji imamo takvih ko Ibricic na stotine..A on da je neki igrac nebi bio slobodan ...i ode u Iran za velike pare ...HAHAHA

ED
europski dinamo
18:30 11.01.2016.

Rikverc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije