Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od Pariza

Ibrahimović: Pokorio sam PSG, ali tek se zagrijavam

Ibrahimović
Foto: Reuters
1/8
23.05.2016.
u 07:00

– Ova momčad PSG-a je posebna, nevjerojatno je ono što smo napravili zadnjih godina

Zlatan Ibrahimović u subotu je odigrao posljednju utakmicu u dresu PSG-a. Momčad Laurenta Blanca u finalu francuskog kupa s 4:2 pobijedila je Marseille, a dva pogotka na svom oproštaju postigao je Zlatan Ibrahimović.

Ukupno je u četiri sezone provedene na Parku prinčeva Zlatan odigrao 180 utakmica, a postigao 156 pogodaka.

– Ova momčad PSG-a je posebna, nevjerojatno je ono što smo napravili zadnjih godina. Nedostajat će mi klub. Imao sam ovdje jednu od najboljih sezona u karijeri, kao 34-godišnjak sam postigao 50 golova. Ali tek se zagrijavam! – rekao je Zlatan Ibrahimović nakon oproštajne utakmice Eurosportu. 

>>Mora još nadmašiti Gascoignea, koji iz štosa zove papu ili Georgea Busha

Komentara 1

AN
Andreeejjj
23:12 23.05.2016.

Ibra može igrati gdje želi a i svii "velikani2 ga traže! Kraljinaaaaaaaaaaa :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije