Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI HRVATSKU

I Stipe Miočić je oduševljen pobjedom, evo što je poručio 'bratu' Cro Copu!

Cro Cop Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
29.12.2016.
u 17:22

Cro Cop je u četvrtfinalu tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio prošlogodišnjeg pobjednika Grand Prixa, favoriziranog Muhhameda “King Mo” Lawala koji je uskočio u borbu kao zamjena za Wanderleija Silvu.

Velikoj pobjedi koju je Mirko Filipović danas ostvario na Rizinovu turniru u Japanu razveselio se i UFC-ov prvak teške kategorije, Stipe Miočić.

Cro Cop je u četvrtfinalu tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio prošlogodišnjeg pobjednika Grand Prixa, favoriziranog Muhhameda “King Mo” Lawala koji je uskočio u borbu kao zamjena za Wanderleija Silvu.

Miočić je preko Facebooka podijelio video Filipovićeve borbe iz Saitama arene uz poruku.

– Tako je sjajno probuditi se i vidjeti pobjedu mog brata Mirka Cro Cop Filipovića. Puno poštovanja i Muhhamedu “King Mo” Lawalu što je prihvatio borbu u zadnji čas. Sada sam spreman odraditi današnji dan! #Hrvatska – napisao je Miočić, a prenosi Fightsite.

>> Cro Cop nokautom pobijedio King Moa i izborio polufinale Rizinova Grand Prixa

Komentara 3

OV
Ovozemaljski
17:34 29.12.2016.

Stipe i Mirko legende ste!

SV
svitilnik
19:17 29.12.2016.

Bravo za Mirka i Stipu, rodjene od dvije sestre blizanke, naše Slavonije i Dalmacije Potirat ću konje bile, nek' polete ka' dvi strile neka lete ka dvi tice, priko mora do ravnice nek' ji' nose noge tanke Sviraj vitre, zlatne vitre, zlatne žice, za dvi sestre lipotice Obe lipe ka' iz bajke, rođene od iste majke, za dvi sestre, sestre blizanke

CH
chupakabra
20:25 29.12.2016.

Mirko care!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije