Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DOGOVORA

I dalje upitni nastupi ABA ligaša u domaćim ligama

Cedevita
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
22.09.2016.
u 07:00

Skupština je izrazila žaljenje što nije došlo do sastanka ABA lige i nacionalnih saveza jer su se ovi potonji po drugi put oglušili na poziv za razgovorom pa nastup ABA ligaša (Cedevita, Cibona, Zadar...) u domaćim prvenstvima još visi u zraku.

Nakon insistiranja klubova sudionika (i vlasnika) tog natjecanja, Skupština ABA lige donijela je odluku da Aleš Kamnikar više ne bude povjerenik za suce nego da tu dužnost obavlja drugi Slovenac, umirovljeni vrhunski sudac Iztok Rems.

Istodobno, predsjedniku Sudačke komisije Branku Jovanoviću produženo je povjerenje. Skupština je izrazila žaljenje što nije došlo do sastanka ABA lige i nacionalnih saveza jer su se ovi potonji po drugi put oglušili na poziv za razgovorom pa nastup ABA ligaša (Cedevita, Cibona, Zadar...) u domaćim prvenstvima još visi u zraku. 

>> Upravni odbor okrenuo leđa predsjedniku Ivanu Šukeru

Komentara 1

SV
svitilnik
22:15 22.09.2016.

To je odavno odlučeno samo neki i dalje pokušavaju nametnuti svoje interese. Neki još uvijek misle ako imaju novac da se može kupit sve. Zaboravite to. Nova politička garnitura će vas zgaziti jer neće više biti osobnih interesa i korumpiranih političara. Hrvatska liga je iznad svega. Tko nebude za to , adio, good bye, nema vas više a svako inzistiranje na nečemu drugom biti će kažnjivo. Bye bye ABA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije