Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA - ENGLESKA 16.00
Povratak na članak

I Bilić hvali moćne Nijemce, koji opet imaju Müllera

Zvali su ga "Bombarder". U 62 nastupa za Elf postigao je 68 pogodaka. Zapadnu Njemačku vodio je do zlata 1974., do Euro zlata 1972. S Bayernom je osvojio sve.

Komentari 3

VA
Valderama
12:37 27.06.2010.

Hvala Bogu sto Engleska nije igrala protiv Hrvatske na SP-u. Nebi igrali danas protiv Njemacke...Ovako su lako prosli protiv blijede kopije nasi kockasti. Engleska je samo jaka kad igra protiv ekipa u B-sastavu ili kad igra protiv A-ekipa poput Slovenije... Sto nam to govori? Samo je jedno...

VL
OB
-obrisani-
12:02 27.06.2010.

Ako Slaven Bilič nekoga pohvali to je stvarno to.. Engleze je pohvalio 9 puta u dvije utakmice, ma hvalio je njih skoro svakih 10 minuta..Hvala bogu da su igrali samo dvije utakmice jer inače bi se Englez posle tih pohvalai smekšali i nebi uturili te kanonade Alžiru, SAD i Sloveniji i odigrali neuvjerljivo kao sa kockastima..

VL
OB
-obrisani-
13:53 27.06.2010.

Njemci-englezi========50% obje momćadi imaju na prolaz dalje ,malu prednost dajem englezima ali vidjet ćemo šta nosi njemaćka upornost! Želje su jedno,volio bi da njemci idu dalje ali ali ali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.