Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE TRENER

Hrvatskom treneru spremaju se velike stvari! Mogao bi preuzeti Liverpool ili Bayern

Europa League - Round of 16 - Second Leg - Liverpool v Sparta Prague
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
15.04.2024.
u 07:00

"Kovačevi predstavnici bili su nedavno u Londonu", piše Daily Mail. Bivši hrvatski izbornik nije među favoritima, ali lijepo je što se spominje kao kandidat

Niko Kovač jedan je od kandidata za preuzimanje Liverpoola nakon ove sezone, posljednje u kojoj momčad s Anfielda vodi Jürgen Klopp. Piše to Daily Mail navodeći da se o bivšem izborniku hrvatske reprezentacije te nekadašnjem treneru Bayerna i Monaca razmišlja kao o potencijalnom rješenju za klupu Redsa.

"Kovačevi predstavnici bili su nedavno u Londonu", piše Daily Mail i dodaje da su klubove iz Premier lige koji će tražiti trenera nakon sezone obavijestili o tome da je Kovač slobodan. On takav status ima odnedavno, nakon što su mu prije manje od mjesec dana otkaz uručili čelnici Wolfsburga.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Za Kovača navodno interes pokazuju i neki njemački klubovi, a dovodilo ga se i u vezu s povratkom u Bayern. Bayern je vodio od početka srpnja 2018. do početka studenog 2019. godine.

Odradio je 65 utakmica na Bayernovoj klupi, uz prosjek od 2.26 osvojenih bodova u njima. Bayernu je donio po jedan naslov u Bundesligi, jedan u kupu i jedan u superkupu. Kovač zasigurno nije među favoritima za klupu Redsa, no pozitivno je što ga uopće i spominju u tom kontekstu.

GALERIJA Nevjerojatna pobjeda Bayerna. Bavarci slavili s golemih 8:1

Europa League - Round of 16 - Second Leg - Liverpool v Sparta Prague
1/17

Komentara 2

XY
XYZ52
13:43 15.04.2024.

Kovač moẓ̌e biti portir u Liverpool-u a ne trener, niti pod razno.

ZP
Zabranjen pristup
08:56 15.04.2024.

Kakve veze ima london s liverpoolom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije