Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjednik Max!
Povratak na članak

Hrvati su hit! U Saudijskoj Arabiji uz Zorana Mamića radi još 11 naših trenera

Dojučerašnji strateg slavonskobrodskog trećeligaša Marsonije dobio je sjajnu ponudu iz Saudijske Arabije i otišao u tamošnji najveći klub Al Nassr, čiju prvu momčad vodi Zoran Mamić

Komentari 4

Avatar @promatrač
@promatrač
23:46 28.09.2016.

Kako mogu trčati u onim haljinama ?

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:17 29.09.2016.

Hrvati su hit! U Saudijskoj Arabiji uz Zorana Mamića radi još 11 naših trenera jer smo prema domoljubnoj kulturi, razvijenosti, jelu i djelu dosta slični domačinima.

VL
DA
danebi
12:38 29.09.2016.

Oh daaaaa, Saudijska Arabija...naravno. Divovi u nogometu...nemas sto reci...sad ce biti jos veci zahvaljujuci hrvatskim trenerima. Svi vec drhte u Evropi.

VL
TA
tarzan
07:19 29.09.2016.

Pa samo i mogu tamo da nešto vrijede bili bi u Europi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.