Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI UTAKMICA

Hrvatski trener upisao još jednu pobjedu s Torinom! Vlašić u prvoj postavi

Serie A - Torino v Napoli
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/4
16.02.2024.
u 23:59

U prvoj utakmici 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva Werder iz Bremena je kao gost svladao Koeln sa 1-0 (0-0). Lyon je u prvoj utakmici 22. kola francuskog nogometnog prvenstva kao domaćin nadigrao drugoplasiranu Nice sa 1-0 (1-0). U prvoj utakmici 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal i Getafe su igrali 1-1 (0-1).

Vodeći sastav talijanskog nogometnog prvenstva Inter u susretu je 25. kola kao domaćin očekivano bez problema svladao posljednju Salernitanu sa 4-0 (3-0). Dva najbolja strijelca Intera Thuran (17) i Lautaro Martinez (19) s dva su gola u razmaku od manje od dvije minute riješili pitanje pobjednika već u prvih 20 minuta, a do kraja dvoboja u strijelce su se još upisali Dumfries (39) i Arnautović (90).

Toma Bašić odigrao je čitav susret za Salernitanu, dok Domagoj Bradarić nije konkurirao za nastup. Vodeći Inter sada ima 63 boda, 10 više od drugog Juventusa, dok je Salernitana ostala na 13 bodova, pet manje od predzadnjeg Cagliarija.

GALERIJA Petković donio Dinamu ogromnu pobjedu protiv Betisa u Konferencijskoj ligi! (0:1)

Serie A - Torino v Napoli
1/14

Ranije u petak su nogometaši Torina, koje s klupe vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, u prvoj su utakmici 25. kola na svom terenu svladali Lecce sa 2-0 (0-0). Domaće je u prednost preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora početkom nastavka doveo Bellanova (50), a pobjedu je potvrdio Zapata (81) udarcem glavom nakon kornera.

Nikola Vlašić igrao je za Torino do 62. minute, dok je Marin Pongračić u dresu Leccea u 70. minuti isključen nakon drugog žutog kartona. Torino je ovom pobjedom stigao na deveto mjesto sa 36 bodova, jednim više od aktualnog prvaka Napolija koji je pao na 10. poziciju, dok je Lecce ostao 13. sa 24 boda.

Njemačka Bundesliga

U prvoj utakmici 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva Werder iz Bremena je kao gost svladao Koeln sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola za treću uzastopnu gostujuću pobjedu Werdera postigao je Njinmah (70) koji je uz veliku dozu sreće u mrežu proslijedio ubačaj Weisera.

VEZANI ČLANCI:

Ovom pobjedom Werder je skočio na sedmo mjesto ljestvice sa 29 bodova, dok je Koeln ostao 16. sa 16 bodova, pet manje od 15. Uniona iz Berlina koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u ligi. Na čelu je Bayer Leverkusen sa 55 bodova, pet više od drugog Bayerna iz Muenchena.

Ligue 1

Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car odigrao je čitav susret za Lyon koji je u prvoj utakmici 22. kola francuskog nogometnog prvenstva kao domaćin nadigrao drugoplasiranu Nice sa 1-0 (1-0). Pogodak za devetu pobjedu Lyona u posljednjih 11 utakmica postigao je Mangala (22). 

VEZANI ČLANCI:

Dejan Lovren zbog zdravstvenih problema nije konkurirao za nastup u momčadi Lyona. Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, Lyon je ovom pobjedom stigao na 11. mjesto sa 25 bodova, dok je Nice ostala na 39 bodova, čak 11 manje od vodećeg Paris SG-a.

La liga

U prvoj utakmici 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal i Getafe su igrali 1-1 (0-1). Gosti su poveli golom Maksimovića (24), a izjednačio je Moreno (56). Getafe je ostao 10. sa 34 boda, a Villarreal 13. sa 26. Vodi Real Madrid sa 61 bodom, pet manje ima druga Girona.

VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije