Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVERZIJA NIJE USPJELA

Hrvatski trener poslao 'špijuna' na trening protivnika, sakrio se iza drveta pa ga uhvatila policija

Italian soccer Serie A match - Torino FC vs US Lecce
Nderim Kaceli/IPA Sport / ipa-agency.net
26.02.2024.
u 09:08

U doba dronova i raznih drugih bespilotnih letjelica Hrvat je odlučio posegnuti za taktikom iz 'Balkanskog špijuna'

Utakmicu 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva večeras će od 18.30 sati na rimskom Olimpicu odigrati Roma i Torino. Domaći u utakmicu ulaze sa šeste pozicije, one koja nominalno vodi u Konferencijsku ligu sljedeće sezone. Torino je na desetom mjestu, ali sa samo pet bodova manje od Rome pa bi u slučaju pobjede došao vrlo blizu europskih pozicija.

Stoga je naš Ivan Jurić, trener Torina dan prije utakmice odlučio provjeriti kakvu mu to taktiku s druge strane priprema Daniele De Rossi. Pošto su po uobičajenom rasporedu, gosti iz Torina u Rim stigli dan ranije, Jurić se dosjetio ideje da na trening Rome pošalje "špijuna". 

Tako je i bilo. Trening Rome u njihovom kampu Trigoria bio je u 16 sati, a negdje ga je iz prikrajka pratio i Michele Orecchio, jedan od pomoćnika Ivana Jurića. To su u rutinskoj kontroli otkrile lokalne policijske snage i brzo obavile razgovor s njime. Nakon kratkog ćaskanja Orecchio je napustio Romin trening-kamp. Zanimljivo, prema napisima Talijana, Orecchio je trening Rome namjeravao pratiti skriven iza drveta...

Kako pišu talijanski mediji, ovo Orechhiju nije bio prvi put da su ga na djelu uhvatili baš u Rimu. U travnju prošle godine, uoči prošlosezonskog gostovanja Torina kod Rome, Orecchija je, na tribini jednog od terena u Rominom kampu uhvatio pomoćnik tadašnjeg trenera Josea Mourinha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije