Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskusni osječanin

Hrvatski trener iznenada potjeran iz kluba koji je lani spasio od ispadanja iz BiH lige

Slavlje igrača i trenera Varaždina nakon što su se plasirali u Prvu ligu HNL-a
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
30.12.2023.
u 19:11

Lani ih je Hrvat spasio od druge lige, a sad su pri sredini ljestvice Premijer lige BiH...

Hrvatski trener Branko Karačić iznenada je smijenjen je s mjesta trenera HŠK Posušja. Nakon prvog dijela sezone Posušje se nalazi na sredini ljestvice Premijer lige BiH, što za razliku od otkaza Karačiću, nije neugodno iznenađenje. Prošle sezone upravo ih je osječki trener spasio od ispadanja u niži rang natjecanja. 

- Sa sada već bivšim trenerom plavo-bijelih je, nakon obavljenog razgovora i analize dosadašnjeg stanja te rezultata, dogovoren raskid suradnje, priopćeno je u subotu nakon sjednice vodstva kluba.

Pri tome su se iz uprave zahvalili Branku Karačiću na vođenju prve momčadi. 

Karačić je smijenjen u trenutku kada je Posušje sedmoplasirana momčad lige s 20 osvojenih bodova. Iskusni trener, koji je imao i uspješnu karijeru nogometaša, trenirao je brojne momčadi. S klupe je vodio Varaždin, Osijek, Šibenik, Sesvete, Vitez, Široki Brijeg, dok je sa Zrinjskim iz Mostara osvojio i jedan naslov prvaka Bosne i Hercegovine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije