Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP U BOKSU

Hrvatski boksač uvjerljivom izvedbom ušao u osminu finala EP-a. Tamo ga čeka težak protivnik

U Sesvetama održano finale Prvenstva Hrvatske u boksu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
19.04.2024.
u 01:00

U petak na Europskom prvenstvu u Beogradu nastupa Gabriel Debanić u srednjoj kategoriji do 75kg u osmini finala protiv Talijana Reme Salvatija

Gabrijel Veočić, 22-godišnji hrvatski boksač, pobijedio je na Europskom prvenstvu u Beogradu, u meču šesnaestine finala poluteške kategorije do 80kg, Murada Allahverdijeva iz Azerbajdžana sudačkom odlukom s 5-0.

Veočić je uvjerljivo kontrolirao meč od početka do kraja, mijenjao gardove i zbunjivao suparnika, pogađao ga munjevitim kombinacijama iznenadnih udaraca, a u prvoj rundi, nakon jedne uspjele serije, Allahverdijev je posrnuo i sudac mu je morao dati predah brojanjem. Pobjeda protiv kvalitetnog i opasnog suparnika već na startu Europskog prvenstva nijednog trenutka nije bila u pitanju.

VIDEO Željko Mavrović privatni je trener automobilističkog asa Martina Kodrića

Veočiću je to drugi trijumf nad odličnim predstavnikom Azerbejdžana kojeg je s jednoglasnom odlukom pobijedio i prošle godine u polufinalu Europskih igara u Krakovu kada su se obojica kvalificirali za Olimpijske igre u Parizu ovog ljeta.

Gabrijel Veočić će se u osmini finala boriti u subotu protiv drugog nositelja na EP-u Španjolca Gazimagomeda Jalidova Gafurova, s kojim se dosad dvaput susretao u karijeri. Hrvatski boksač je jednom pobijedio, a jednom bio poražen. U petak na Europskom prvenstvu u Beogradu nastupa Gabriel Debanić u srednjoj kategoriji do 75kg u osmini finala protiv Talijana Reme Salvatija.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

U Sesvetama održano finale Prvenstva Hrvatske u boksu
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije