Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI ODGOVOR

Hrvatska teniska legenda rasplakala se na spomen Đokovića: 'Supruga i ja prihvatili smo ga kao sina'

Beograd: Konferencija za medije povodom regionalne premijere dokumentarnog filma "Nikola Pilić - Legenda"
Foto: Zorana Mandic/ATA Images/PIXSELL
1/4
28.03.2024.
u 17:08

"Novak kao čovjek i kao igrač je jedna specijalna osoba i njegov karakter i karizma... Ja sam bio uvjeren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan", rekao je Nikola Pilić (84)

Slavni hrvatski tenisač i trener, Nikola Pilić (84), govorio je u četvrtak na konferenciji za mediju u beogradskom Domu omladine. Povod okupljanja bila je promocija filma "Nikola Pilić - Legenda" na 71. izdanju Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkog filma, poznatom i pod nazivom Martovski festival. Među raznim se pitanjima našlo i ono o najtrofejnijem tenisaču svih vremena, srpskom asu Novaku Đokoviću.

"U to doba kad je došao kod nas, ja zaista nisam znao hoće li biti najbolji tenisač svih vremena, ali činjenica da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa... Prihvatili smo ga kao da je naš sin. To su sve emocije koje dobivaju neki stari ljudi, koje prije toga nisam imao. Činjenica je da smo moja supruga i ja Novaka primili stvarno kao specijalnu osobu, znajući što se događa i ovdje u Srbiji", rekao je Pilić kroz suze pa dodao:

VIDEO Ivanišević ostaje bez ozbiljnog bogatstva. Ovo su plaća i bonusi koje je zarađivao kod Đokovića

"Oprostite što su emocije izašle iz mene. Novak kao čovjek i kao igrač je jedna specijalna osoba i njegov karakter i karizma... Ja sam bio uvjeren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegova kvaliteta kao čovjeka i kao igrača je izuzetno velika i to smo vidjeli i moja supruga i ja."

VEZANI ČLANCI:

Novak Đoković je posljednjih dana ponovo došao pod povećalo nakon prekida suradnje s bivšim hrvatskim tenisačem i trenerom Goranom Ivaniševićem. Nakon gotovo šest godina suradnje i brojnih osvojenih trofeja, odlučili su se razići. Tenisač se od svog dugogodišnjeg suradnika oprostio emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Prema pisanju srpskih medija, tenisač je odlučio ne zaposliti drugog trenera. Premda to nije čest slučaj u svijetu tenisa, Đoković je već imao period bez trenera, a svojevremeno je tako igrao i Roger Federer. Srpski tenisač odlučio je propustiti turnir u Miamiju te se u Beogradu priprema za nastupe na zemljanim terenima. Trebao bi zaigrati u Monte Carlu početkom travnja. 

GALERIJA Đoković slavio u finalu Roland Garrosa. Srpski as postavio novi rekord.

Beograd: Konferencija za medije povodom regionalne premijere dokumentarnog filma "Nikola Pilić - Legenda"
1/49

Komentara 14

PR
pravednik2
16:40 29.03.2024.

Legenda.

NE
nemanatrag
17:01 29.03.2024.

Nisi malu stvar napravio. Dapače budi ponosan što si pomogao sjajnom sportašu. Njegove pobjede su i tvoje na neki način. Tuđi talent sitnež i hejteri ne opraštaju.

TE
Testera
23:40 28.03.2024.

Bravo Piliću, napravio si od Noleta najvećeg tenisača u povijesti igre tenisa, moj naklon !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije