Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILA HORVAT

Hrvatska sportska novinarka bori se s posljedicama opake bolesti: 'Imala sam tri velike operacije'

Umag: 28. Plava laguna Croatia Open Umag, me?  Cecchinato - Simon
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
09.05.2023.
u 10:12

U karijeri je pratila brojna sportska natjecanja, između ostalog, Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. godine, odakle je radila studijske emisije prije početka utakmica vatrenih

Najpoznatija hrvatska sportska novinarka Mila Horvat potkraj svibnja prošle godine progovorila je o teškim životnim trenucima i otkrila kako se i dalje bori s posljedicama zloćudne bolesti. Svakodnevni stres uzeo je danak i ozbiljno narušio njezino zdravlje u obliku tumora jednjaka i raka vrata maternice.

– Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti – ispričala je Mila za Story

– Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka – rekla je sportska voditeljica. 

U fokus javnosti je stigla dok je radila u sportskom programu HRT-a, a jedno vrijeme provela je na Arena Sportu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:28 09.05.2023.

Ne bi rekao da je povezano sa stresom - pričamo o HPVu ovdje i u oba slučaja HPV infekcija uzrokuje to što je na žalost Mila operirala. Zna se sve o HPVu danas i postoje cjepiva koja su najbolja prevencija uz ostale oblike zaštite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije