Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE SU TALENTI?
Povratak na članak

Hrvatska melje! A zlatni klinci čekaju red...

- Bio sam izbornik te reprezentacije, ima puno dobrih igrača, ali je konkurencija u hrvatskoj seniorskoj reprezentaciji toliko jaka da ti dečki jednostavno nisu mogli dobiti priliku - kaže Canjuga o generaciji iz 2009. godine.

Komentari 1

GA
Gambit
09:41 18.01.2014.

Naša je repka relativno mlada te se ne bojim za našu budućnost. Vori je najstariji, ali će Marić morati čekati jer je kapetan i dalje jedan od najboljih u repki. Huđ će biti kandidat za repku za 2-3 godine, ali mora igrati u pravoj ekipi, npr. Nexe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.