Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će na klupu
Povratak na članak

Gobac se sastao sa Červarom: Lino se iznenadio kad je čuo tko su mu konkurenti za mjesto hrvatskog izbornika

Čelnici HRS-a pregovarali su i sa Dancem Ulrikom Wilbekom.

Komentari 7

NO
Noniak22
12:52 12.02.2017.

Ne volim Gopca,ali jedino na ovu foru može upecati Linu

VL
PA
pappmisi
19:42 12.02.2017.

Od kada Gobac vodi rukomet u Hrvatskoj belezimo samo uspehe u vrhu smo u Svjetu RUKOMETA.Bilo koji od navedene cetvorice moze voditi reprezentaciju to su odlicni strucnjaci .

VL
GV
golub Vaso
10:28 12.02.2017.

Gobac je glavni problem HR rukometa

VL
NO
nogogaz
16:23 12.02.2017.

Samo Lino ne...Slovenci ga pregazili na prvenstvu, prije što su nam uzeli medalju. A samo danas dobili slovenci novu zlatnu medalju na svijetskom prvenstvu u slavnome Saint Moritzu.

VL
NO
nogogaz
16:31 12.02.2017.

Samo da se ponovo ne obrukamo sa slovencima iduće godine i to ponovo kod kuće. Već nas slovenci porazili usred ZG i izbacili nas iz OI u Sidneyu... Ako uzmemo crnogorca janezima, jači smo mi a slovenci nemaju tako velikee šanse da ponove historiju usred ZG...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.