Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A oborila rekord

Hrvatska atletičarka pala na dopinškoj kontroli

Danijela Kuna
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
24.05.2017.
u 21:53

Danijela Kuna, koja nastupa za AK Dubrovnik je u Linzu pobijedila s osobnim rekordom 2:43:55 istrčavši normu za svjetsko prvenstvo u Londonu.

Hrvatska atletičarka Danijela Kuna, pobjednica maratona u Linzu, pala je na dopinškom testu objavila je Austrijska antidopinška agencija (NADA).

Kuna je testirana 9. travnja nakon pobjede na Oberbank Linz Donau maratonu. 

Hrvatska maratonka je privremeno suspendirana, a ukoliko i B nalaz pokaže tragove nedozvoljenih supstanci prijeti joj četverogodišnja suspenzija.

Danijela Kuna, koja nastupa za AK Dubrovnik je u Linzu pobijedila s osobnim rekordom 2:43:55 istrčavši normu za svjetsko prvenstvo u Londonu.

Drugo mjesto na maratonu osvojila je Nikolina Stepan iz AK Svetice Zagreb sa sekundom zaostatka također ispunivši normu za London. Kuninom suspenzijom, pobjeda na maratonu pripast će Nikolini Stepan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije