Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve utakmice

Hrvati odlični u Ligi prvaka: Tudor i Arsenić pobijedili. Zekićevi Partizani odigrali neriješeno

POL, Super Cup, Legia Warschau vs Rakow Czestochowa
Foto: EXPA/EXPA
1/4
11.07.2023.
u 23:59

Raków Czestochowa u kojem su ključni igrači Fran Tudor i Zoran Arsenić pobijedio je estonsku Floru s 1:0. Oba Hrvata odigrala su cijelu utakmicu. Zoran Zekić je na klupi prvaka Albanije došao do rezultata 1:1 s bjeloruskim BATE Borisovim

Prvak Albanije, Partizani, je pod vodstvom hrvatskog nogometnog stručnjaka Zorana Zekića odigrao neriješeno s bjeloruskim BATE Borisovim u prvom susretu prvog pretkola Lige prvaka.

U Tiranu je bivši trener Slaven Belupa stigao početkom lipnja. Gosti su poveli u 58. minuti pogotkom Dmitrija Antilevskog, a Tedi Cara je u 66. minuti izjednačio za konačnih 1:1. Uzvrat će se igrati za sedam dana u Mezõkövesdu u Mađarskoj.

VEZANI ČLANCI:

Klub Frana Tudora i Zorana Arsenića, poljski prvak Raków Czestochowa, pobijedio je estonsku Floru s 1:0. Jedini pogodak je zabio Vladislav Kochergin u 54. minuti.  Tudor je prošle sezone proglašen najboljim igračem poljske lige, a Arsenić nosi kapetansku traku.

VIDEO Livaja kažnjen maksimalnom novčanom kaznom i ne smije igrati protiv Dinama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije