Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak - Villach 1:2

Villach u Areni slavio u produžetku!

Medveščak (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/16
15.01.2012.
u 20:12

Hokejaši Medveščaka izgubili su u zagrebačkoj Areni nakon produžetaka od Villacha s 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:1), ali ostali su na drugom mjestu ljestvice EBEL lige.

Hokejaši Medveščaka pred 15.200 navijača u Areni nastavili su u ritmu toplo-hladno. Nakon sjajne igre protiv KAC-a u petak, danas su opet odigrali ispod nivoa, pa su gosti iz Villacha pobijedili nakon produžetaka s 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 1:0). Imali su medvjedi na kraju utakmice pet minuta igrača više, no pogodak je u 4. minuti produžetka zabio Villach. Strijelac jedinog, ali i jubilarnog 500. gola Medveščaka u EBEL-u bio je Slava Truhno.

– Odigrali smo loše s igračem više, ali mi je drago da sam pred sjajnim navijačima baš ja postigao 500. pogodak – rekao je Rus, koji je pogodak proslavio uz rusku narodnu pjesmu Kalinku.

Saša Martinović ipak je igrao današnju utakmicu, vodstvo EBEL-a nakon gledanja snimke shvatilo je da je igrač KAC-a u utakmici u petak odsimulirao nokaut.

– Neću reći da je glumac, no simuliranje ide njemu na dušu.

Medveščak je bio bolji barem u tučnjavama. Zanoški, Martinović i Siddall “šorama” su podigli navijače na noge.

– Nisam mislio da je Villach ovako snažna momčad, očekivao samo malo sporiju igru. Jesam li izgubio ili dobio tučnjavu? Mislim da je bilo neriješeno.

Dario Kostović nije bio zadovoljan igrom u zadnjoj trećini.

– Led je bio jako loš u zadnjoj trećini, a mi umjesto da smo šutirali po golu, po takvom smo ledu pretjerivali s dodavanjima.

A trener gostiju Kevin Mitchell je zaključio.

– Ova publika i gostujućim momčadima daje dodatan motiv, osjećali smo se kao da igramo NHL utakmicu.

- Frustrirajuće je ovo, nakon one sjajne utakmice protiv Klagenfurta izgubiti u produžetku. Imali smo igrača više nekoliko puta, ali to nismo iskoristili - izjavio je bivši igrač medvjeda, danas pomoćnih glavnog trenera, Don MacLean.

- Igrači se moraju smiriti nakon ovog poraza, stiže nam Olimpija. Glavno da smo ostali na drugom mjestu - dodao je MacLean.

Rezultati 42. kola: Medveščak – Villach 1:2 (p), Linz – RB Salzburg 4:3, Znojmo – KAC 3:2 (p), Alba Volan – Jesenice 3:1, Olimpija – Graz 4:2. Poredak: Linz 58, Medveščak 50, RB Salzburg 49, KAC 45 bodova...

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Mamlaz
04:33 16.01.2012.

Poredak: Linz 58, Medveščak 50, RB Salzburg 49, KAC 45 bodova... ________________ Pardon. Olimpija je četvrta, PACeri su pali na peto mjesto. Znam da vama nije bitno ali nama koji pratimo što Esterajheri rade Medveščaku i kako lobiraju protiv nass je to gušt kakvog nema.

OB
-obrisani-
08:08 16.01.2012.

Villach je pored Boga i domoljublja metnul unutra i bez daljnjeg razveselil i nas navijače Jesenica i Olimpije..

KL
klubuhb1
10:29 16.01.2012.

Janez-mamlaze, Pa pola Jeseničana navija za Medveščak, na svakoj tekmi u Zagrebu ima ih 1-2 busa minimum. Znaš Lix je iz Jesenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije